Világbajnoki címre váltja Undertaker legyőzését Roman Reigns?

Mához két hétre a brooklyni Barclays Centerben negyedszer avanzsálhat világbajnokká, Roman Reigns. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy megnyeri a Universal övért kiírt Fatal 4 Way összecsapást.

Áprilisban, a WrestleMania 33 főmeccsén Undertaker-t múlta felül, s egyúttal vonultatta vissza.
A történelemben rajta kívül mindössze egy személy, a jelenlegi Universal Bajnok mondhatja el magáról, hogy legyőzte a DeadMan-t a legnagyobb színpadon. 2014-ben a streak megtörését követően, Brock Lesnar világbajnoki uralomra váltotta a Fenomén detronizálását.

Reigns képes lehet ugyanerre?
Az esély megvan rá, bár talán nem akkora, mint hogy Lesnar távozik címvédőként a SummerSlam-ről.
Roman mellett szól, hogy az ominózus győzelem óta nemigen tudják őt tartóztatni. Egyenlő feltételek és fair körülmények mellett, a WrestleMania óta begyűjtötte Wyatt, Rollins, Bálor, valamint Joe skalpját is. Vereségei rendre bezavarásnak, vagy épp a történet szerinti közel sem 100%-os fizikai állapotának voltak köszönhetőek.
Ellene szól, hogy Heyman pletykák szerint Joe-t favorizálja backstage, a rajongók Strowman-t látnák bajnokként, nem utolsó sorban pedig az, hogy ha valóban össze akarják hozni a Taker-t legyőző két Szupersztár csatáját, akkor azt a legelőnyösebben úgy tehetik, mint 2015-ben, vagyis, hogy Lesnar világbajnokként, míg Reigns kihívóként érkezik a WrestleMania-ra.

A SummerSlam felé vezető út következő állomásán – egy héttel a Triple Threat megnyerését követően -, a holnap esti RAW-on Braun Strowman-nel néz szembe egy kíméletlennek ígérkező Last Man Standing során. Kérdés, hogy mennyire lesz zavartalan a csatározásuk annak fényében, hogy Lesnar is hivatalos az adásra, illetőleg Joe-ról sem szabad megfeledkezni, hisz a legutóbbi epizód során Reigns őt pinnelve aratott hatalmas győzelmet.

4 című bejegyzés “Világbajnoki címre váltja Undertaker legyőzését Roman Reigns?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nekem Lesnar hihető, szeretném ha maradna bajnok. Sámoa Joe nekem nem jön át ( NXT -ben még igen de ez itt szerintem nagy falat neki) . Az óriás ogre még RR csináljon még pár meccset.

    Kedvelés

  2. Nekem Lesnar hihető, szeretném ha maradna bajnok. Sámoa Joe nekem nem jön át ( NXT -ben még igen de ez itt szerintem nagy falat neki) . Az óriás ogre még RR csináljon még pár meccset.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s