Ronda Rousey a WWE kapujában?

Talán soha ezelőtt nem volt reálisabb.

MMA-s karrierjének úgy tűnik harangoztak a legutóbbi TKO-s vereségével, de a mondás ugye úgy tartja: ha egy ajtó bezáródik, valahol kinyílik egy másik. Ronda esetében a WWE-be vezethet ez a bizonyos ajtó, a promóció pedig minden bizonnyal továbbra is tárt karokkal várná őt. WrestleMania 31-es szegmensét követően nem igen mutatkozott ezekben a körökben, még a pletykák ellenére sem. Pár hete aztán feltűnt a Mae Young Classic felvételén, a találgatások pedig természetesen gőzerővel beindultak.
Mint ahogy a pletykák is, melyek szerint Rousey hamarosan megkezdi a felkészülést pro wrestling karrierjére, méghozzá a korábbi Cruiserweight Bajnok: Brian Kendrick közreműködésével. A másik említésre méltó dolog egy konkrétum, nevezetesen, hogy Rousey nagy bejelentésre készül a közeljövőben. E tekintetben nyilvánvalóan – pletykák szempontjából – előnyt élvez a UFC-s visszavonulás, vagy adott esetben visszatérés kijelentése, ám egyesek azt sem tartják lehetetlennek, hogy áldott állapotának ad majd hangot.

A WWE mindenesetre igyekszik életben tartani Ronda varázsát, hiszen legutóbb arról kérdezték a rajongókat, hogy ki ellen látnák őt szívesen egy mérkőzés keretein belül.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s