“Superstar” Billy Graham odaszúrt Vince-nek a Cena-Nakamura incidens kapcsán

A 74 esztendős Hall Of Famer, akit 2004-ben iktattak be a Legendák Csarnokába – nemrég közleményben reagált a legfrissebb hírekre.

Graham saját facebook oldalán osztotta meg a szóban forgó levelet, amiben leírja, hogy olvasta a pár órája megjelent cikket, miszerint Vince zabos volt Nakamura-ra, amiért nyakra ejtette Cena-t a múlt heti meccsükön. Graham párhuzamot vont Vince és Vince Sr. között, ugyanis utóbbi közel sem így reagált, nem rimánkdott csecsemő módjára, mikor Stan Hansen egy könyökössel eltörte Bruno Sammartino nyakát az MSG-ben. Továbbá úgy tartja, hogy Vince Disneyland-ben él ha azt hiszi, hogy John még mindig a WWE arca. Azt tanácsolja a Chairman-nek, hogy nőjön fel végre.

Kinek van igaza?
Vince-nek, aki óvja aranytojást tojó tyúkját, vagy Graham-nek, aki szerint McMahon túlreagálta a törénteket?

Nakamura bocsánatot kért, rögtön a mérkőzés után. Cena egyértelműsítette vele, hogy nincs miért. Jobb lett volna ennyivel lezárni?

18 című bejegyzés ““Superstar” Billy Graham odaszúrt Vince-nek a Cena-Nakamura incidens kapcsán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Végződhetett volna rosszabbul is, Vincenek igaza van. És még title shotot is kap…év vicce. Remélem egy szép napon jobber lesz.

  Kedvelés

  1. Ugye ezt te sem gondolod komolyan….-.- Joe véget vetett T. Kidd karrierjének ringbe se léphet, csoda hogy túlélte Vince rá nem dühös ?! Igaz hogy Cena az a cég arca de Tyson is ugyan úgy a WWE embere mint akárki más ugyan olyan élő ember. És ő még rosszabbul is járt itt hála istennek nem történt semmi de azért ez így nem hangzik undorítóan ? Míg az egyik embernek nem esett baja miatta aggódik és dühös míg a másik míg örül hogy él le sincs szarva…!!!

   Kedvelés

   1. Honnan tudod, h nem volt dühös Joe-ra Vince?:D Az az eset nem keltett akkora visszhangot, mert egyikük sem volt még akkor igazán “sztár”, Cena viszont hosszú évek óta már nagy névnek számít a pankráció világában és azért volt most felhajtás.

    Kedvelés

    1. Nem nagy név Joe? Ugye most csak viccelsz?
     Nem sok embert mutatsz a pankráció világában, akinek annyi és olyan nagy nevű ellenfelei voltak, mint Joe-nak, meg olyan minőségű meccsei.
     Egyébként meg se Cena se CM Punk nem kapott “büntit”, akkor amikor Punk Piledrivert csinált Cena-n, pedig az a mozdulat tiltott volt. Az öreg, akkor is pipa volt, de semmi következménye nem lett.

     Kedvelés

    2. “Nem keltett akkora visszhangot” öhm, amikor olvastam azt a cikket és ha jól emlékszem a cikkben az állt hogy azt a sérülést az emberek 5%-a éli túl de az első kommentemben nem azon van a hangsúly hogy ki mekkora meg mit tehet meg a másikkal hanem hogy azért mert már egyből küldenéd jobber falvára az egyik legikonikusabb pankrátort a földön mert rosszul ejtette Cena-t igen hibázott ebben a szakmában nem lehet teljesen védtelen az ember, Joe is hibázott méghozzá nem kicsit , túllendültünk rajta ? igen pedig az ő tette maradandó maradt, egy ember karrierjébe és majdnem az életébe került. Ott van akkor AJ finishere Ellsworthon ha nem figyel oda simán a nyakát törte volna az ember, akkor hogy megelőzzük az ilyet küldtük volna őket jobbolni ? Hiába vagy a cég arca a kockázat mindenkinél fennáll ez egy ilyen biznisz, ha ők megbeszélték és nincs harag akkor nekünk nincs okunk vádolni akárkit, Nakamura tudta egyből hogy elcseszte és ment egyből beszélni Cena-val a meccs végén mert tisztán látszik hogy odagurul mellé a végén pedig még egyszer tisztázzák.

     Kedvelés

    1. pfff:”””D
     Ezt kitől hallottad?
     Samoa Joe már az nxt előtt is egy élő legendának számított, ráadásul ő volt az első 2x-es nxt bajnok, az egész nxt rostert végigfojtotta a Clutch-al hogy végül a csúcsra érjen és a raw előtt nem számított nagy névnek?
     Ott van Nakamura egy legenda Japánban, az nxt ben szinte veretlen volt, 2x-es bajnok és ő nem volt nagy név az sd előtt?
     Bobby Roode A tna leghosszabb ideig uralkodó bajnoka, heel létére imádják az nxt ben és ő nem számít nagy névnek, csakmert az nxt ben van?
     Aj Styles a világ legjobb pankrátora, neki köszönheti a tna, hogy annak idején virágzott, a függetleneknél és japánban már a wwe előtt is legendának számított ezért is akarták mindenáron megszerezni és ő enm számított nagy névnek a wwe előtt?!
     Aki nincs a wwe main rosterében az nem számít nagy névnek a pankráció világában?
     🙂

     Kedvelés

     1. Mivel a WWE jelenleg toronymagasan uralkodik a többi pankrációs szervezet felett, így ott is találhatóak a legjobb pankrátorok, az igazi legendák. Nem lehet legenda valaki Japánban vagy a TNA-ben, mert azok a szervezetek szint alatt vannak mind nézettségben, mind teljesítményben. Az évekig jobber szerepben lévő Cody Rhodes – aki egyébként azért nem jutott normális szerephez, mert mindig voltak nála jobbak – átmegy TNA-be meg istentudja hova és már egyből sztár?:D Ezzel szerintem mindent elmondtam.

      Kedvelés

     2. Erre nehéz bármit is írni xdd 😀 de egy tökéletes kérdés van rá. Íme: Ha nem lennének nagy nevek akkor miért akarja őket a WWE ?

      Kedvelés

     3. Azért akarta pl. AJ-t a WWE, mert benne volt azért potenciál, van néhány ilyen pankrátor. De neve akkor sem volt, hiába mondjátok. Ha 2 éve megkérdeztél volna 10 embert hogy ki az az AJ Styles, 9 azt mondja, hogy ötlete sincs. Ha ugyanezt megteszed Cenával, 10ből 9 ismeri. Nem, nem vagyok Cena fan, de ebből is látszik, hogy ami a WWE-n kívül történik, az már nem a “top liga”.

      Kedvelés

     4. @davanagy Ha a WWE-n és ezen az oldalon kívül nem nézel pankrációt, attól még nem mások lesznek a tájékozatlanok, hanem te. Ezt nem bántásból írom. Nem mindenki, annyi idős, hogy évek vagy évtizedek óta nézzen pankrációt és közben tisztában legyen azzal, hogy ki kicsoda mit csinált előtte. Én nem várom el a gyerekektől vagy a fiataloktól ezt. De ha már vitázunk egy kicsit, akkor illik utánna nézni ( ha máshol nem is, de a wiki-n legalább), hogy ki mit tett le az asztalra és kinek van “neve”. A népszerűséget nem szabad összekeverni azzal, hogy valaki nevet szerez magának pl. a pankrációban (mondjuk ha már nevet szerzel, az már húzza maga után a népszerűséget Abban a Közegben).
      Tudod a top ligában illene top ligás meccseket lehozni, csak valahogy ez nem sikerül. Amíg az NJPW több 5 csillagos meccset hoz le, mint a WWE, addig ezt nem tartom én top ligának. Ez egy nagyon népszerű szórakoztató műsor, de számomra ennyi.
      AJ Styles-t pedig azért húzta be a WWE, mert volt NEVE ( nézz Youtube-on fan reactiont az RR-es debütálására). Kevin Steen, El Generico, Samoa Joe, Shinsuke Nakamura, Bryan Danielson, Tyler Black, Kenta mind ezek közé tartoztak. Volt nevük és tehetségük. Nem találomra böködtek rájuk.

      Kedvelés

     5. Davangy abban teljesen igazad van hogy a WWE más világ a sportszórakoztatás legmagasabb szintje sőt mondhatom színpadának is viszont fontos hogy attól még hogy valaki máshol van ott is szerezhet magának hírnevet amire felfigyelnek, de a lényeg ami a legelső kommentem is mondani akart hogy egy hiba miatt ne írjuk le a másikat. Hülye az aki azt hiszi hogy ebben a “szakmában” nem sérül meg az ember. Sőt Live Eventeken sokkal nagyobb a kockázat mert sokkal másabb meccstípusokban állnak ki egymás ellen. Valamikor sokkal jobb meccseket is tolnak mint TV-s adásokon. Lényeg mi lényeg Cenanak nem lett semmi baja, emlékezzünk vissza amikor Rollins eltörte az orrát egy szimpla rúgással… most őt is jobbernek kéne küldeni ? Vagy mint mondtam Joe-t ? Lehetsz “nagy név” vagy “kis név” mint mondtam ugyan akkora kockázatnak teszed ki magad mint a másik! 🙂

      Kedvelés

     6. így van
      és ezzel szerintem zárjuk is le ezt a “kis” beszélgetést

      Kedvelés

 2. Aki k*rvánal áll ne csodálkozzon ha megb*…
  Baleset volt, elnézést kértek érte, a sértett fél elfogadta, ennyi. Szót se róla többet.

  Kedvelés

 3. John Cena még mindig a wwe arca.
  Nőjön fel, ez jó.
  Már rég a gyerekeket tartják szem előtt a wwe világában, ők a célközönség és Cena egy Isten a számukra, a visszavonulása után is az lesz.
  Ebből kifolyólag megértek Vincet, hogy félti a testi épségét, mert hiába már 40 éves, a limitált fellépések, hiába a free agent státusz, még jó sokáig ő lesz a cég arca.
  De ez nyilvánvalóan egy véletlen baleset volt, a meccs után rendezték is egymás közt a dolgokat, Cena nem vette komolyan a történteket, szóval szerintem nem kéne ezért megkövezni Nakamurat, bár be kell ismerni, hogy ez az ő hibája volt és jobban is odafigyelhetett volna.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s