Mérkőzések, amik nem valósultak meg a SummerSlam-re

Részben olyanok, amiket már láttuk nemrég, de mégis indokolt lehetett volna a folytatás. Részben pedig olyanok, amik felé nyithattak volna, de mégsem tették. Összeszedtünk pár mérkőzést, amivel talán hasonlóan jól járt volna a WWE Univerzum a nyár legnagyobb eseményére.

Triple H Vs. Seth Rollins, a visszavágó!
Picit olyan volt a mérkőzésük vége, mintha nyitva hagytak volna egy kiskaput a folytatásra. Emlékezhetünk, hogy Rollins győzelmét és Hunter vesztét egy és ugyanaz okozta, nevezetesen, hogy Stephanie a ring mellett felállított asztalon landolt. A logika részben azt diktálná, hogy Triple H bosszút álljon feleségéért, akit azóta sem láthattunk a RAW-on. Másfelől Rollins nem volt rest kihangoztatta mikor tehette, hogy ő bizony végzett a King Of Kings-szel. Végzett, és egyre inkább úgy tűnik, hogy nem is lesz folytatás. Pedig minden adott volt..

Sasha Banks Vs. Bayley, a RAW Női Bajnoki övért! 
Rengetegszer felvetődött, mint ahogy az is, hogy vele együtt jön Sasha turn-je. Végül addig mondták, míg mindkét lány karaktere ment a levesbe, legalábbis a WWE Univerzum javánál. Bayleytől elfordultak, Sashát pedig kezdték unalmasnak és erőltetettnek találni. Helyettük pedig berobbant a képbe Alexa Bliss, aki teljesítményével egyszer s mindenkorra feledtette, hogy ezt a meccset bizony látni akartuk.

Shane McMahon Vs. Rusev, vagy Kevin Owens 
Mindkét opció adott volt, de egyikből sem lett semmi. Rusev esete lehet úgymond fájóbb, hisz ott indok is volt nemkevés, ráadásul végre garantált lett volna neki egy nagy győzelem. Owens csak az utóbbi hetekben kezdett balhézni főnökével, de tekintve Shane Styles elleni viszályát, ebből is kihozhatták volna a meccset. Nem tették, ami talán jó, talán nem.

Randy Orton Vs. Shinsuke Nakamura 
Az ember talán várt volna Nakamura képében egy olyan PPV meccsre, aminek megnyerésével jegyet vált a világbajnoki címre. Ez lehetett volna egy Orton elleni, de nem hozták tető alá. Helyette megverte a debütáló meccsén Zigglert, majd a múlt héten (heti adáson) Cenat, ami a szervezet megítélése szerint elegendő ahhoz, hogy a nyár legnagyobb eseményén felvegye a kesztyűt a Modern Day Maharaja-val.

Becky Lynch Vs. James Ellsworth 
Van még egy SmackDown a PPV-ig, szóval ne kiabáljuk el.. Lehet, hogy bejátszák. Lynch kisasszony sóvárog James elpáholására, és hát valljuk meg; Mr Ellsworth tesz is érte a folyamatosan kötöszködéseivel.


Jeff Hardy Vs. Matt Hardy 

Gondolhattuk egy kósza pillanatig, hogy inkább előbb mint utóbb meglesz az a Broken-cucc, és akkor egy gyors heel turn-t követően felvezetik a testvérek párharcát a SummerSlam-re. Ehhez képest se Broken-cucc, se heel turn. Az övek elvesztése óta is csapatban nyomulnak, s minden jel szerint így lesz ez jövő vasárnap is.

Roman Reigns Vs. Brock Lesnar, a Universal Bajnoki övért 
A Wrestling Observer nagyon hajtotta, végül nem történt meg. Egyelőre nem. Hiába minden, ami mellette szólt volna. A legfontosabb talán, hogy révén mindeketten Undertaker legyőzői, ennek a meccsnek nincs más színtere, mint a világ legnagyobb színpada. Várhatóan jövőre tartogatják, a sors furcsa fintora pedig úgy hozhatja, hogy Reigns ott győzi le Lesnart, ahol az megtörte a legendás streaket.

Egy gondolat a(z) “Mérkőzések, amik nem valósultak meg a SummerSlam-re” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s