Szupersztárok, akik egyelőre mérkőzés nélkül állnak a SummerSlam előtt

Alig több, mint egy hétre vagyunk a nyár legnagyobb eseményétől. A kártya szinte megtelt, de még így is akadnak olyan neves Szupersztárok, akik látszólag munka nélkül maradnak Brooklynban. A következő sorokban őket szedjük össze.

Dolph Ziggler 

Tegnap délután már kitértünk egy rövidebb posztban rá, hogy a korábbi világbajnok milyen régóta nem szerepelt tévés adáson. Talán ősszel javul valamit a helyzet, de a SummerSlam-et szinte biztosan kihagyni kényszerül.

Sami Zayn 

Mind ő, mind rajongói nagy reményekkel tekintettek a SmackDown-os pályafutás elé. Eddig azonban nem sikerült maradandót, vagy számottevő győzelmet aratnia. Mindez kiütközik a SummerSlam előtt, ugyanis a kanadai Szupersztár ellenfél nélkül maradt.

Becky Lynch 

Sokáig úgy tűnt, hogy talán láthatunk majd egy Becky vs. Ellsworth csatát. Ezt felváltotta egy esetleges Cyborg elleni küzdelem, de végül egyre biztosabbnak mutatkozik, hogy egyikből sem lesz semmi.

Charlotte Flair

A négyszeres Női Bajnok talán a legmeglepőbb ezen a listán. Tavaly Sasha-val küzdhetett a címért, idén viszont nem verekedhette be magát a kékek övéért folytatott csatába. A Shake up óta pedig, vagyis mióta a SmackDown-on ténykedik még egyetlen egyéni mérkőzést sem vívott PPV-n.

Tye Dillinger

Tye-nak sem terem sok babér, bár az ő esetében már az is pozitívum ha a heti adáson meccset kap.

Chad Gable

Gable nagyon pozitív visszhangokat kap mióta szólóban nyomul. Emlékezetes mérkőzést vívott Styles-szal, utána pedig Rusev-vel is. Egyelőre várat magára a kitörés, de idővel talán többre lesz hivatott.

The Miz

A címvédő IC Bajnok ellenfeleként sokáig Jason Jordant emlegették, de az elmúlt napokban az a hír kapott szárnyra, hogy az Alpha egykori tagja mégsem kap shot-ot a Moneymaker ellen. Ha tényleg így lesz, Miz jó eséllyel mérkőzés nélkül marad, hisz nem nagyon volna más opciója a SummerSlam-re.

Jason Jordan

Angle sztori szerinti gyermeke közel sem kapja azt a reakciót, amit előzetesen elvárt a WWE. Nem találják a módját, hogy miként szakítsák át a gátat Jason-nel, akiben mindenesetre ott rejtőzik a potenciál.

Emma

Érdekes sztoriban az ausztrál hölgy, ugyanis az utóbbi időben Anglet bombázta kérésekkel, hogy bizonyíthasson. Mindkét esetben megkapta, de mindkétszer vereséget szenvedett. Előbb Nia, majd Sasha ellenében maradt alul.

Ugyan hivatalos formában még meccs nélkül van a Hardy Boyz, valamint Rollins és Ambrose, de az ő esetükben várható, hogy hétfőn hivatalosítják a csatáikat. Előbbi duó a Club-bal szemben, míg utóbbi a címvédő Tag Team bajnokok ellen bizonyíthat.

11 című bejegyzés “Szupersztárok, akik egyelőre mérkőzés nélkül állnak a SummerSlam előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát igen, az egyik hátránya annak hogy különválasztották a két adást. Az ilyen nagy ppv-ken nem kaphat mindenki lehetőséget. De azért Ziggler és Miz helyzete dühít a legjobban. Pont tegnap csekkoltam le a MITB cikketek után, amikor Dolph megnyeri a Nehézsúlyú övet..micsoda reakció volt az, még a legnagyobbak sem kapnak ekkora ovációt, hogy lehet h ez az ember még mindig midcardban szenved? Akkora lehetőség lenne benne, de ha ez így megy tovább, kifut az időből. De Nakamurát azért nyomatni kell, persze. Most jött fel main roosterbe és már title shot, bravó. Na mindegy ez már más kérdés. Miz meg hétről hétre olyan promókat hoz, hogy csak ámulok, és mióta Maryse behozták mellé, full szórakoztató karaktere van.

  Kedvelés

  1. Zigglernek 2013-ban megvolt az esélye hogy top sztár legyen, a face turnt is ezért kapta, de elvileg valamivel kihúzta a gyufát Vincenél és visszazuhant midcardba, majd javarészt jobber lett.
   Őt azért én is sajnálom.
   Amit Mizről írtál az teljesen igaz, ezért is nem értem, hogy minek kellett őt a rawra vinni teljesen logikátlan.
   AJ mellett ő lett az sd legnagyobb húzóneve, a szóváltások Bryannal, a yes-kickek, a térdes, na meg Maryse..
   Ha ott marad az év végére szerintem wwe bajnok lehetett volna itt meg…
   Berakják mellé ezt a két jobbert, és rárakják megint az ic övet, és ezzel ennyi volt, mert uni övet biztos hogy nem fog kapni..
   De legalább Maryset nem vették el mellőle.
   AZ viszont érdekelne, hogyha Nakamuran ennyire kibuktál, akkor mit szólsz ahhoz, hogy tavaly ilyenkor Bálor már az ELSŐ meccsén megszerezte a kihívó jogot és bajnok is lett?

   Kedvelés

   1. Ziggler tavaly is kapott esélyt és semmit ért vele. Betolták Ambrose ellen rögtön az új SD-n címmeccsbe (legnagyobb neveket verte el) aztán meg karrier meccs után IC bajnok lett és semmit nem ért neki. Ki van égve, nem is kicsit, nem jó irányba indították el ezzel a Shawn Michaels másolással és bár nagyon kedvelem Dolphot, de ez édes kevés tőle a main rosteren. Nakamura pedig bizonyított NXT-ben, AJ-vel pedig nem tudtak top faceként számolni már, ezért kapóra jött a japán aki pedig él is a lehetőséggel és a promoi gyengeségein kívül elég nehéz kritikát találni rajta. Inkább nézem meg azt, hogy bajnok lesz és táskát vált rajta Corbin minthogy még tovább legyen Mahal bajnok.

    Kedvelés

   2. Azon is ki voltam akadva, de mikor kezdett körvonalazódni a feud Rollinssal és utána még jó meccset is láttam, így elfogadtam volna, csak hát jött a sérülés. Nakamura meg…hát nemtudom, ez a vonaglása a bevonulásnál kritikán aluli, értelmes emberi kommunikációra meg képtelen angolul.Legalább akkor szerződtetnének be mellé valami Paul Heyman kaliberű formát, igaz az sem lenne az igazi, mert Brock esetében is érezhető a hiány, hogy nem beszél, de így is jobb lenne, mint hogy live adásban gyakorolja szerencsétlen az angol nyelvet. Corbinnal a meccse csalódás volt, Zigglerrel szintén, de bevallom Cenaval egész jó meccset hozott össze viszont!!! olyan nagy inring skilleket nem láttam tőle, hogy indokoltnak lássam a pusht. Oké, legyen: elfogadom h népszerű volt a srác máshol, meg az nxt-ben, biztos azért szereti a közönség ennyire. De miért nem számol a WWE azzal, hogy nem mindenki követi az nxt-t? Nehogy már nekem kelljen utána olvasnom meg rákeresnem videókban, hogy miket ért el, meg h mire képes…ezt kellett volna megalapozni valahogy néhány jó meccsel a main roosterben, hogy esetleg nekem meg a hozzám hasonlóknak is legyen esélye megkedvelni Nakamurát és ne csak a vonaglását lássam benne, meg hogy nem tud beszélni stb.

    Kedvelés

    1. Nakamura készen áll a bajnoki címre.
     Az nxt ben szépen fel lett építve és nem kapkodták el nála a dolgokat úgy, mint tavaly Bálornál, ha vele is meglépték volna ezt, akkor egyet értenénk, mert lehet valaki nagy név az nxt ben, vagy függetleneknél, attól még nem biztos, hogy a wwe ben is ismert, ezért is voltam annyira kiakadva bálornál, hogy csak jött lát és visz mindent, nála nem ez volt a helyzet.
     Az angol tudására meg nem tudok mit mondani.. abban igazat adok.
     A bevonulásai nekem tetszenek, olyan szamurájos, illik hozzá.
     Nem lenne meglepő ha nyerne és rajtahagynák a címet, azok után, amit Bálorral csináltak tavaly, és szerintem kb. mindenki szívesebben nézné őt, mint Jinder jobber uralkodását, mégha egy kicsit korai is.

     Kedvelés

     1. Jinderrel mi a baj?:D igen, jobberből lett bajnok, de szerintem pont ez volt benne a jó. Senki sem gondolta volna, hogy pont ő nyeri majd meg az első számú kihívói jogot. Miután ez mégis bekövetkezett, az emberek azt kezdték mondani, hogy csak India felé akar terjeszkedni a WWE és ezért egy kis figyelmet kap Jinder, de nem lesz bajnok. Mindenki meglepetésére az lett. Nem volt olyan kiszámítható az egész sztori, mint ahogy az általában szokott lenni. Ráadásul a forma hosszú éveken keresztül dolgozott keményen, igaz csak egy 3mb jutott neki a végén, aztán pedig elbocsájtották. Visszatért és most ahogy kezelik, maximálisan megérdemli, mert szórakoztató bajnok.

      Kedvelés

     2. MI A BAJ VELE?
      Az hogy egy jobbernek nem adjuk csak úgy oda a wwe legértékesebb címét az a baj vele.
      Az a baj vele hogy jinder évekig jobbolt, majd minden előjel nélkül egyik hétről a másikra main eventer lesz, nemsokkal később meg bajnok.
      Még szép hogy senki nem gondolta hogy iiylen hülyeséget fognak csinálni, de megtették, azt várják, hogy az emberek majd ripsz ropsz elfelejtik, hogy ki is volt ez a jinder mahal, mióta a wwe ben van.
      Ha rá akarták adni az övet,akkor fel kellett volna építeniük, valahogy úgy, ahogyan Strowmannal csinálták.
      Jindenek nem volt neve, sem a wwe-n, sem a wwe-n kívül, ha egy pankrcióban jártas személy meghallja jinder mahal nevét, akkor nem a maharaja ugrik be, hanem a jobber.
      Nem lenne bajnom azzal, hogy ő a bajnok, ha nem így csinálták volna, szánalmas.

      Kedvelés

 2. Jordant tolhatják,de amit most hétfőn is kapott Kanadában…. Szerintem gyenge emelkedés után erős zuhanás, ellenben ex-társa elég jókat meccselt…

  Kedvelés

  1. A jó meccshez ellenfél is kell. Gable-nek ez megvolt Styles és Rusev esetében. Jordan egyelőre az esélyét se kapta meg, hisz Hawkins vagy épp a helyi jobber ellen nehéz maradandót alkotni.

   Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s