A történelem legnagyobb Money in the Bank beváltásai

Aktuális, hiszen jövő hét vasárnap akár hasonlót is láthatunk majd a nyár legnagyobb eseményén. Segítségül hívták hát a WWE összeállítását, mely sorra veszi a tíz legemlékezetesebb Money in the Bank beváltást.

10. Kane 

Kane a 2010-es Money in the Bank-en megnyerte a kék aktatáskát, aminek beváltásával nem is teketóriázott sokat. Kihasználta a címvédő világbajnok Rey Mysterio gyengélkedését, és könyörtelenül érvényre jutatta a szerződést.

9. Daniel Bryan 

Bryan 2011-ben szerezte meg ugyanezt, majd várt az értékesítéssel egészen az esztendő végéig. Big Show legyőzte Mark Henry-t, ám a világ legerősebb embere kamatostul viszonozta a vereséget. Mindez lehetőséget biztosított Bryan-nek, aki picit mókás körülmények között váltotta be jutalmát.

8. Jack Swagger 

Chris Jericho 2010-ben jónak látta kérkedni, sérülései dacára. Bizonyára megbánta, hisz először nagy verést szenvedett el Edge-től, majd rögtön megérkezett Swagger, aki a táska beváltásával megfosztotta Y2J-t a Nehézsúlyú Világbajnoki címtől.

7. The Miz 

Ugyancsak 2010-hez fűződik a Miz sikere is. Randy Orton éppencsak, hogy túl volt Wade Barrett elleni címvédő mérkőzésén, amikor megjelent a Vipera sérülését kihasználni kívánó A-lister. Orton mindent megtett, de nem kerülhette el végzetét.

6. Dean Ambrose 

Ki ne emlékezne a tavalyi Money In The Bank-re, ahol a sérülésből visszatérő Seth Rollins legyőzte Roman Reignst, hogy ezáltal visszaszerezze a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címet. Ambrose azonban igyekezett elrontani egykori testvére örömét, ugyanis perceken belül beváltotta frissen nyert táskáját a világbajnoki címre.

5. Dolph Ziggler 

Ziggler hatalmas poppot kapó akciója az ötödik helyre volt elég, pedig heroikus perceket zárt le azzal a Zig Zag-gel, aminek következtében Nehézsúlyú Világbajnokká avanzsált.

4. Sheamus 

Roman Reigns egy tournament megnyerésével biztosította magának karrierje legelső világbajnoki címét. Ezt követően lespearelte a gratulálni kívánó Huntert, de az erre fordított időért súlyos árat fizetett. Felbukkant Sheamus, aki kíméletlenül beváltotta a szerződést.

3. Randy Orton 

Triple H heel turnje 2013-ban egyben Bryan vesztét is okozta. Megalakult a Vezetőség, Orton WWE Bajnok lett, DB vesszőfutásba kezdett annak dacára, hogy karrierje legnagyobb győzelmét aratva tisztán pinnelte John Cenát. Triple H elvégezte a piszkos munkát, Randy pedig lecsapott a kínálkozó lehetőségre.

2. Edge 

John Cena nem sokáig ünnepelhette Chamber sikerét 2006-ban, ugyanis Mr McMahon-nak más elképzelései voltak arról, hogy ki távozzon WWE Bajnokként a New Years Revolutionről. Kivezényelte Edge-dzset, aki a táska előnyeit kamatoztatva két vállra fektette az erejével teljesen elkészülő Johnt.

1. Seth Rollins 

A képzeletbeli dobogó legfelső foka vitán felül Seth Rollinst illeti. Az Architect sokkolta a WWE Univerzumot azáltal, hogy a történelem első olyan Szupersztárja lett, aki a WrestleManian, s annak is egyenesen a főmeccsén váltotta be a kontraktust. Brock Lesnar, valamint Roman Reigns legnagyobb bánatára.

2 című bejegyzés “A történelem legnagyobb Money in the Bank beváltásai” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nálam Ziggler a legelső. Mindenki imádta akkoriban és már mindenki azt várta, hogy bajnok legyen.. aztán majdnem 1 év után beváltotta. Megőrült az egész aréna.
    Aki még nálam a listán lenne az Del Rio 2011-es beváltása.

    Kedvelés

  2. Ziggler mögött akkoriban szinte mindenki beállt már aki nézte a WWE-t, annyira felfele ívelt akkoriban nálam az nagyon emlékezetes. HHH mikor kifektette Bryant az is, első hely meg nem is kérdés… 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s