Alexa szerint ellenszenvük Sasha-val nem befolyásolja a közös munkát

A dolog azon része voltaképp nyílt titok volt, hogy ki nem állhatják egymást. Ennek miértje meglehetősen kétséges, mindenesetre fújnak egymásra. A RAW Női Bajnoka azonban tudja, hogyan kell kezelni az ügyeket.

Little Miss Bliss a Cheap Heat podcast vendége volt, ahol a szóban forgó témakörről is beszélt, hisz Ms Banks egy váratlanul őszinte interjúval alázta őt porig a Great Balls Of Fire utáni RAW Talk-ban.

Világ életemben olyan személy voltam, aki azt mondja, hogy az üzlet az üzlet, a személyes dolgok pedig személyesek. Soha sem fogom hagyni, hogy a valaki iránt táplált személyes érzéseim befolyásolják az üzletet. Eredményes, biztonságos, valamint nagyszerű mérkőzéseket szeretnék nyújtani. Karöltve a lányokkal és a Női forradalommal, a következő szintre akarom emelni ezt a szervezetet. Láttam, hogy miket mondott rólam. Ha így érez, teljességgel rendben van. Félretesszük, és eredményes, profi meccset produkálunk, hisz mégiscsak erről szól ez az egész.

– reagálta Alexa, aki nem tulajdonít különösebb jelentőséget a helyzetnek.
Persze néha megragadja az alkalmat, hogy egy-egy videóban odaszúrjon Banks-nek, de olyan kirohanása talán még nem volt, mint kollégája fentebb linkelt esetében.

A Great Balls Of Fire után lehetséges, hogy a SummerSlam-en ismét összecsapnak. Ehhez pusztán annyi kell, hogy Sasha hétfőn legyőzze Nia Jax-szet.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s