Hat nappal a PPV előtt (RAW Előzetes)

Kezdetét vette a #gálahét, melynek első állomása a ma esti RAW lesz Atlantából. 

Érdekes adásnak ígérkezik a flagship show soros epizódja, ami egyébként a vasárnapi események szempontjából is tartogat még magában egy-két eldöntendő kérdést.

Lesnar visszatér 

Ahogy az már korábban elhangzott a cég részéről: a címvédőUniversal bajnok megjelenik a Survivor Series előtti utolsó állomáson. Paul Heyman jelezte, hogy AJ Stylest szólítják majd meg, azt az AJ Stylest, aki múlt kedden legyőzte Jinder Mahalt a WWE övért, és ezzel kvalifikált Brock ellen a PPV-re. Talán mondható, hogy mindjárt más a leányzó fekvése a történtek nyomán, az pedig egy külön pikantériát ad majd Heymanék mai szegmensének, hogy AJ szülővárosában kezdhetnek prédikálni. Érdekes. Vajon feltűnik a kékek klasszisa? Bizony ezt is számításba kell venni.

Mindent a győzelemért 

Angle-nek itt az utolsó lehetőség, hogy megpróbáljon mindent elsöprő egységet kovácsolni a csapatán belül. Neki – ellentétben a többiekkel – nem pusztán a brand jóhíre, de egyben az állása is kockán forog majd. Ha mindez nem volna elég, úgy tűnik a Joe és Bálor között kialakult ellentétre is figyelnie kell, valamint Strowmanre, aki továbbra is elpazaroltnak érez minden olyan másodpercet, amiben nem a Miztourage vagy Kane aprításával foglalatoskodik. Kurt a fiát nevezte a team utolsó tagjának, mire Shane-O nem kisebb névvel, mint John Cenával rukkolt elő. Kíméletlenül folyik a játszmázás, de végül csak egy valaki kerekedhet felül.

Egy kiadó hely maradt 

Bookolva van egy Triple Threat a hölgyek öt fős csapatának utolsó posztjáért, ám a Paige visszatéréséről szóló pletykák immár napok óta elragadják a reflektorfényt Bayleyről, Mickie-ről és Dana-ról, akik egyébként hivatottak volnának küzdeni alapjáraton. A szituáció legnagyobb kérdése, hogy érkezik-e Paige, és ha igen képes lesz-e győzelmet érően kvalifikálni a Survivor Seriesre. Az arénához mindenesetre már megérkezett.

Egységben az erő 

Roman Reigns is visszatér a betegségből, ami heteken át kispdra ültette őt. A Shield így újra együtt, és feltehetően reagálnak is majd a New Day tettére, hiszen a móka nagymestereinek nagyban benne volt a kezük abban, hogy Seth és Dean elvesztették a Tag Team öveket.

Újabb ostrom? 

Pletykaszinten hallani, hogy a SmackDown ma is megjelenik a RAW-on. A dolog voltaképp nem lehetetlen, ugyanakkor legalább kétséges, tekintve, hogy a kékek tegnap kb ilyenkor fejezték be az európai turnét, és nem biztos, hogy azonnal útnak indultak az Államokba. Persze ez csak feltevés, simán benne van a pakliban, hogy újra megpróbálják majd legyalulni a vörösöket.

Holnap délelőtt jelentkezünk az Összefoglalóval, ami egyben tartalmazni fogja a Goldberg-féle WWE 24 epizódot is.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s