A PPV kapujában (SmackDown Előzetes)

Már csak órákra vagyunk a Survivor Series előtti utolsó megállótól, mely történetesen a SmackDown Live adása lesz az Észak-Karolinai Charlotte-ból. 

Az év egyik, ha nem legjobban várt SmackDownja. Olyan heteken vagyunk túl, melyek függvényében izgatottabban toporzékolunk a Survivor előtt, mint mondjuk tettük azt a Mánia tájékán.

Bryan újra munkába áll 

Két héttel azután, hogy felelőtlenül az ostromból még csak fel-felocsúdó RAW mezejére merészkedett. Danielt a roppant dühös Kane támadta meg, és egy Chokeslammel az iroda asztalába vágta. A kékek GM-e ezt követően hordágyon hagyta el az épületet, s azóta sem hallottunk róla a sztori lapjain belül – hacsak nem vesszük figyelembe Shane-t, aki persze azonnal bosszút esküdött. De kér-e mindebből Bryan? Ne feledjük, hogy a Yes Man már alapjáraton sem tudott azonosulni a RAW megtámadásával, így valahol talán várható, hogy túlteszi majd magát különösebb retorziók nélkül azon, hogy levadászták az ellenséges területen. Reakciójára mindenesetre kívánicsiak vagyunk, bár lehet jobban tenné ha inkább a vakmerőnek látszó O-Maccel foglalatoskodna.

Az új bajnok első adása 

AJ Styles sokkolta a világot hét nappal ezelőtt, amikor is Manchesterben a WWE övig Phenomenal Forearm-olta magát. AJ ezzel kvalifikált a Survivor Seriesre Lesnar ellen, és mivel a Beast oldaláról már hallhattuk a helyzet állását, nincs más hátra, mint hogy a kékek klasszisa is megnyilvánuljon a közelgő csata nyomán. Fél szemmel persze Mahalra is figyelnie kell, ugyanis a Maharaja vélhetően nem tett le arról, hogy alaposan megtorolja a legutóbb történteket.

Megjelenik Cena? 

Kevésbé valószínű történés lesz, de azt hiszem lassacskán semmit sem zárhatunk ki. Shane szerdán jelentette be, hogy a tizenhatszoros világbajnok lesz a kékek csapatának ötödik tagja. Cena készséggel vállalta a küzdelmet, így felveszi majd a kesztyűt a RAW-val szemben. Tiszteletét teszi néhány szó erejéig? Talán igen, talán nem.

Tag Team meccs a kavalkádban 

Owens és Zayn újra munkában, méghozzá első ízben azt követően, hogy a WWE hazaparancsolta a párost nem megfelelő magatartás miatt az európai turnéról. Aktuális ellenfelük a New Day lesz, akik épp a Shield ellen készülnek vasárnapra. Érdekes kis ütközet vár tehát a szóban forgó Szupersztárokra, hát még ha adalékként hozzáadjuk az opciót, mely szerint felbukkannak az Igazság Vérebei.

Címmérkőzések a tisztánlátás végett 

Még két párosítás is változhat vasárnapra. The Miz várhatja, hogy marad-e a legyőzendő fél Corbin, vagy esetleg a megújult lendület bajnoki címmel párosul-e majd Sin Cara-nak, amikor a két fél összecsap a United States övért. A WWE Univerzum nyilván kevés esélyt lát arra, hogy a Lone Wolf elveszti koronáját, pláne az elmúlt időszak heves trash talk hullámait követően, amik oda-vissza mozogtak közöttük Mizaninnal.

Natalya mondhatni a maga által ásott csapdába sétált bele, hiszen kijelentette, hogy Bliss elleni meccsén felül még Charlotte-ot is helyettesíteni akarja a Team SmackDown soraiban. Shane kapva-kapott az alkalmon, s mivel Nattie egyébként is aljas trükkhöz folyamodva menekült meg a Flair-lány elől múlt hónapban – kiírta számukra ezt a mai mérkőzést. A képlet végtelenül egyszer: ha trónfosztás történik, a két csaj felcseréli a szerepeket. Charlotte megy Bliss-szel szemben, Natalya pedig kiváltja őt a kieséses csatában. Pletykák szerint viszont most még nem kerül sor Charlotte győzelmére, sokkal inkább a jövő hét szombaton esedékes Starrcade-en, ahol is hazai közönség előtt nyerhetné meg a címet. Hamarosan eldől, hogy végül melyik opciót helyezi előtérbe a szervezet.

Elszabadul a pokol? 

A PWInsider pár napja úgy értesült, hogy a soros SmackDownra esik majd a vörösök bosszúja. A Shield elviekben ott lesz ma éjjel, mint ahogy jó pár RAW-sztár is. Elszabadulhat a pokol, ez nem is kérdés. Az viszont igen, hogy hoznak-e magukkal olyat, akire alapjáraton nem számolnánk. Mondjuk Lesnart.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s