Miért lép ringbe Triple H Indiában?

Az agyon reklámozott indiai turné, ahol Jinder Mahal megvédi a WWE címét úgy néz ki, mégsem történik meg!

https://i2.wp.com/wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/11/Triple-H-Jinder-Mahal-768x432.jpg

Eredetileg Mahal a WWE címet Kevin Owens ellen védte volna meg Indiában. Mahal mint babyface került volna a közönség elé, annak ellenére, hogy a más bármely pontján utálatot vált ki az emberekből. Mahal push-ja arra szolgált, hogy a WWE eladásait segítse a távoli országban, és azt remélték, hogy az ottani emberek azonosulni tudnak majd vele.

Hát ez nem sikerült, hiszen a jegyeladások olyan gyérek voltak, hogy az egyik műsort egyenesen törölni kellett.

Mint arról a Facebook oldalunkon beszámoltunk, a The New Days on India hozta le a törlés hírét a WWE-re hivatkozva. “Azért, hogy kielégítsük az indiai WWE rajongók igényeit, és hogy a legnagyobb main event-et tudjuk létrehozni az ország történelmében, a WWE egyesíti a két éjszaka programját, egy egyszeri exkluzív Szuper showban.”  – ltt a WWE közleményében

Természetesen a törlést a jegyeladások negatív mutatói okozták, és a növekedést Tripel H érkezésétől várják, ha már Jinder Mahal nem segített. Fontos kiemelni azt, hogy ez nem feltétlen jelenti Jinder Mahal push-jának a végét. Amennyiben a szervezetnek sikerülne nyélbe ütnie egy jobb TV-s szerződést2019-re Indiában, akkor feltételezhetjük, hogy bizony, Mahal még bajnok lesz.

8 című bejegyzés “Miért lép ringbe Triple H Indiában?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hah..
  Nevetséges.
  Egy olyan embertől várják a csodát, aki nem képes jó meccset csinálni, és még csodálkoznak, hogy nem vevők rá.
  Hunter még mindig jó formában van, de csodára ő sem képes, nem lesz képes hiteles meccset csinálni mahallal.

  Kedvelés

 2. Nevetséges hogy ezen múlik hogy tehetségtelen emberek bajnokok legyenek … a sok tehetség meg,akik kallódnak meg más szervezetekhez mennek mert ott legalább megbecsülik őket…és szerintem a wwe elért már egy olyan szintet anyagilag hogy nem feltétlen a pénznek kéne lenni az első helyen hanem a szórakoztatásban(nem mellesleg ha az emberek jol szórakoznak abban van a pénz vince…lehet egyszer leesik) és attól meg úgyse kell félni hogy az öreg éhezni fog szóval néha el lehetne gondolkodni mi is a legjobb a cégnek és az embereknek …

  Kedvelés

  1. Állítólag már vaj nélkül ette a pirítóst pár napja, azért történt ez 🙂
   Viccet félretéve, ameddig Vince a főnök a pénzről fog szólni .)

   Kedvelés

   1. Szia.
    Amíg az emberek nem kapják meg nagy százalékban amit szeretnének, addig nézni fogják hátha mégis…… .
    Ezért nagyrészt nem nyerhetnek többször a pozitív kedvencek. Folyamatos a face/Heel turn (lásd Big Show többször váltott, főleg mikor facekent megkedvelte újra az ember mindjárt áruló lett és leütötte Cena-t. Kis idővel később hogy hogy nem újra váltott) az embereknek kell a tündérmese. És ezt megadja a pankráció. Ráadásul mr V.M. még arcot is ad hozzá hogy ő a tökéletes GONOSZ!!!!!

    Kedvelés

  2. Ne viccelj már, ez nagyon naív hozzáállás. Épp, hogy minél nagyobb egy cég, annál inkább a profitmaximalizálásról szól a dolog. Vince nélkül is ugyanúgy marad minden a megkezdett úton. Nem azért voltak régen jobb meccsek, jobb sztorik, mert akkor aztán hű de etikusan meg a pankráció mint szakma iránti alázatból viselkedtek az alkotók, hanem azért, mert a ’90-es és 2000-res években teljesen más volt a televíziózás, és más volt a közhangulat. Akkoriban másmilyen sztorikkal lehetett a legnagyobb profitot előállítani, és igen, nekünk az jobban tetszett. Viszont mostanában már teljesen átalakult a televíziós piac, a célközönség is más lett. A ’90-es években a 18-49-es korosztály volt a célközönség, de ennek a csoportnak mára megváltozott a televíziózási preferenciája, ezért tolta át a WWE a termékét a 12-18-as korcsoportra. Ez egyszerű számolás. Mindent mérnek, mindent kiszámolnak. Szerinted miért Lesnar jelenleg a legjobban fizetett Superstar? Holott évi 3 meccse van kb.? Nagyon egyszerű, mert akkor lett UFC bajnok, amikor a ketrecharc valóságos robbanásként jelent meg az USA-ban, ezért a nevét máig megjegyezték még a laikusok is, így statisztikailag mérve az ő neve tömegeket vonz. És ennyi. Nem az érdekli a WWE-t, hogy valóban ő-e a legjobb pankrátor, vagy, hogy mennyit dolgozik a cégért. Az ő neve jól cseng, és ő rohadt drágára taksálja saját magát, a WWE meg kifizeti, mert rosszabbul jár, ha nem tartja meg Lesnart. Ilyen és ehhez hasonló matekozás megy a háttérben, úgyhogy kár azon keseregni, hogy miért lett egy jobberből bajnok. A WWE-s piackutatók azt prognosztizálták, hogy Mahallal az ázsiai piacon teret tudnak nyerni. Úgy néz ki, nem jött be, van ilyen.

   Kedvelés

    1. NXT is a WWE része. Vagyis Ő a főnök ott is. Mindegy, hogy HHH “édes gyermeke”, Ő terelgeti, hogy a cégnek ne csak jelene, jövője is legyen. De ettől függetlenül Vince McMahon egy tollvonással megszüntetheti ha akarja.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s