WrestleMania 34: 5 dolog amit tudnod kell a Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon mérkőzésről

Már látótávolságba került a WrestleMania 34, és a mai napon kicsit nagyító alá vesszük a Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon mérkőzést.

 

Vajon megszerzi az olimpiai duó a győzelmet a halhatatlanok gáláján? Vagy netán a szervezet legbefolyásosabb párosa távozik a győzelemmel?

5. Stephanie McMahon még soha nem bírkozott a WrestleMania-n

Ha kicsit áttúrjuk a cagematch.net adatbázisát egyszerű adatként szerepel a tény. Stephanie McMahon összesen 23 mérkőzésen vett részt a WWE-ben 1999 szeptember, és 2014 augusztusa között.

Stepha

A meccsek többsége viszont vagy a Raw-on, vagy SmackDown-on volt esedékes. A 23-ból mindösszesen 4 alkalommal szerepelt gálán (No Way Out 2001 vs. Trish Status, Vengeance 2003 vs. Sable, No Mercy 2003 vs. Vince McMahon, és SummerSlam 2014 vs. Brie Bella)

Steph rengeteget szerepelt a Wrestlemania-n, a legtöbbször pedig Triple H oldalán volt látható, de ennek ellenére a WrestleMania 34 lesz az első eset, hogy birkózni is fog.

4. Triple H több meccset vesztett el a WrestleMania-n mint bárki más

Ezt a rekordot a beceneve ellenére Mr WrestleMania, tehát Shawn Michaels birtokolta hosszú ideig a maga 11 vereségével. A WrestleMania XXVI-on ezt a rossz sorozatot folytatta, amikor másodjára is alulmaradt Undertaker ellen, ám ezzel az Ő karrierje is véget ért.

One of

Akkor Triple H még igen messze állt jó barátja rekordjától a maga hétszeres vereségével, ám azóta eltelt pár év, és szépen lassan megdöntötte Shawn rekordját.

The Undertaker x2, Daniel Bryan, Roman Reigns és Seth Rollins, mind győzelmet arattak a The Game fölött. Így Triple H maradt az egyedüli “büszke” birtokosa – a maga 12 vereségével – a legtöbb WrestleMania kudarcnak.

3. Triple H & Stephanie negyedik alkalommal alkotnak párost

Ha hiszitek, ha nem; Stephanie McMahon személyében egy remek tag-team partnert tisztelhetünk. Hét alkalommal volt már csapatban – Triple H, Kurt Angle, Test, Shane McMahon, Steve Austin, William Regal és Zack Gowen oldalán. A vele rendezett 12 mérkőzésből mindösszesen csak 5 alkalommal kényszerült alulmaradni.

WWE'

Stephanie és Triple H viszont már 4 alkalommal is csapatot alkottak, egészen pontosan 2000 augusztusa, és 2001 áprilisa között. A 4-ből pedig 3 alkalommal győztek is.

A 3 győzelemből pedig 2 six-person tag match volt (The Dudley Boyz & Lita és Test, Albert & Trish Stratus) És nem fogjátok kitalálni ki volt a legbefolyásosabb duó harmadik tagja? Kurt Angle! Oh, it’s true, it’s damn true.

2 Ronda Rousey 4 éve pankrációs edzéseket folytat

Ronda eddigi, a WWE-ben láthatott fizikai kontaktusai Triple H (Elimination Chamber),  (Raw) és Dana Brooke (Raw utáni szegmens) ellen voltak. Dehát ebből nem igazán tudjuk eldönteni, hogy mire is képes a ringen belül.

Rond

Sokan úgy vélik, hogy ez rendben van így és az MMA üdvöskéjének minden jóga megvan ahhoz, hogy bemasírozzon a WWE-be, és egyből Wrestlemania meccset kapjon. Mások persze nem elégedettek, hogy semmi Performance Centre nélkül egyből a csúcson találta magát.

Tripel H úgy nyilatkozott nemrégiben, hogy már régóta pankrációs edzéseket végez, méghozzá ezt tette az elmúlt négy évben, így nem kell majd panaszkodnunk ha megszólal a gong New Orleans-ban.

1. Stephanie McMahon-nak jobb a győzelem/vereség mutatója mint Triple-H-nek és Kurt Angle-nek

Neeeem, jól olvastad, amit az előbb olvastál, tehát semmi elírás nincs. Stephanie McMahon karrierje jobb győzelem/vereség mutatókkal rendelkezik, mint a legendás  Triple H és Kurt Angle.

Ste

Az infókat megint a cagematch.net szolgáltatja. “The Game” 1005 mérkőzést nyert meg a karrierje során az 1942-ből, ez 51,8%. Ezzel egyből Kurt elé ugrik, aki 787 alkalommal volt sikeres az 1523 mérkőzéséből. Ez 51.7%

Lássuk Stephanie-t! 23 mérkőzésből 12 győzelem, ami 52,2%!

(VIA)

3 című bejegyzés “WrestleMania 34: 5 dolog amit tudnod kell a Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon mérkőzésről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s