5 érdekesség a Lesnar vs. Reigns II kapcsán

Mához két hétre kerül megrendezésre a 34. WrestleMania, amelynek négy év után biztosít újra otthont a Mercedes Benz Superdome. 

A Mixed Tag-meccs után, most a Universal Heavyweight címmeccset vesszük górcső alá 5 érdekesség tekintetében.

5. Roman Reigns közelíthet Hulk Hogan rekordjához

Reigns pillanatnyilag az örökranglista második helyén áll, holtversenyben HHH-val és John Cenával. Mindhárman három Mánia-főmeccset vívtak eddig zsinórban. Reignsnek idén jöhet a negyedik, és ezzel bizony közelebb lopózhatna Hogan ötös szériájához.


4. Ez lehet Brock Lesnar utolsó mérkőzése a WWE-ben

A helyzet hasonló, mint 2015-ben. Lesnar szerződése lejáróban, és egyelőre nem úgy tűnik, mint aki hajlana a hosszabbításra, tekintve, hogy inkább UFC-zni szeretne az elkövetkező időszakban. Könnyen elképelhető, hogy a Roman elleni vereség lesz az utolsó fellépése egy jódarabig.


3. Eddig még senki sem kapott visszavágót a címre

Brock Lesnarnak remek kilátásai vannak arra, hogy csatlakozzon az illusztris társaságba, hisz előtte Goldberg, Kevin Owens, és Finn Bálor esetében sem juttatott érvényre visszavágót a cég. Lesnar szerződése elviekben augusztusig él, így akár a SummerSlamen be is jelentkezhetne az összecsapásért.


2. Lesnarnak nem sok hiányozna CM Punk rekordjának megdöntéséhez

Persze, ehhez kisebb csodának kellene bekövetkezni. CM Punk, már-már legendás 434 napos uralmának akkor szabhatna gátat a Beast, ha megvédené a címet Reignsszel szemben, valamint a júniusi Backlasht is túlélné, mint Universal Heavyweight bajnok. Még soha, senki nem volt ennyire közel a Chicago-i fenegyerek eredményéhez.


1. Ahol véget ért a Streak

Érdekes, hogy Lesnar és Reigns visszavágójának az a Mercedes Benz Superdome szolgál majd helyszínül, ahol Brock négy éve megtörte a Streaket. Ennyivel később, most az a két Szupersztár csak össze egymással, akik eddig képesek voltak legyőzni a Fenomént a legnagyobb színpadon.

Egy gondolat a(z) “5 érdekesség a Lesnar vs. Reigns II kapcsán” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s