Kane tökéletesen megfelelő partner volna Braun Strowmannek a WrestleMania-ra

Legalábbis egy bizonyos nézőpont és booking-elképzelés szerint. 

Bár ehhez sok mindennek kellene klappolni, és Kane-nek nem igazán volna ildomos belekeveredni a Taker és Cena között kibontakozó ellentétbe.

Braun Strowman és Kane rivalizálása a 2017-es TLC-ig vezethető vissza. A Shield elleni tag-meccs során, Kane egyszercsak megtámadta Strowmant, aki ezzel átmenetileg ki is került a képből. A face turnt vevő Strowman ezután semmit és senkit nem kímélő viszályba kezdett a Démonnal. Több ütközetük is volt, a feud pedig átvezetett a Royal Rumble-n. A Universal Heavyweight öv megszerzése sem volt elegendő ahhoz, hogy félre tudják tenni az ellentéteiket. Lesnar nevető harmadikként megvédte a címet. Később aztán egy Last Man Stading derbivel tettek pontot az ügyük végére, Strowman ekkor kvalifikálta magát az Elimination Chamberbe. Kane-re kihagyás várt, és egészen múlt hétfőig nem is láttuk őt. John Cena elé járult, és Chokeslamelte a tizenhatszoros világbajnokot, akivel holnap este meg is mérkőzik majd.

A Knoxville-megyei választások nyomán, minden bizonnyal ez lesz Kane utolsó WrestleMania-ja. Az Andre the Giant Memorial Battle Royalnál méltóbb búcsú lehetne a számára, ha társulna a momentán partner nélkül lévő Strowmanhez. Produkálnának egy rövidebb futást (vagy amennyit enged Kane politikai karrierje) a címekkel, miközben Cesaro és Sheamus átkerül a SmackDown LIVE-ra.
Samoa Joe-val túlontúl is erős csapatot alkotna Braun, Curt Hawkins pedig talán túlontúl is komolytalan volna mellé.
Eliashoz érkezve megjegyzendő, hogy egy valószínűtlenebb variáció esetén The Rockkal produkálhatna szegmenst, amelyben egy zenei-párbaj tanúi lehetnénk. Elias már több ízben is felkérést intézett Rockhoz. Itt a legnagyobb kérdés, hogy a Great One mennyire tudna besűríteni a naptárába egy WM-jelenést. Utoljára két éve láthattuk őt, Dallasban.

4 című bejegyzés “Kane tökéletesen megfelelő partner volna Braun Strowmannek a WrestleMania-ra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha Joe nem lehet akkor csak ő jöhet szoba Hawkinst meg nehogy már összerakják Strowmannel aki már 1000-dik vereségét gyűjti be teljesen lehúznák vele Braun hitelességét.

  Kedvelés

 2. Na mondjuk ő egy jó megoldás lenne….lenne búcsú öve búcsú futása és akár őt már simán pinnelhetik ha majd veszteni kell mert neki már mindegy….kane eszembe se jutott eddig de talán a legjobb megoldás lenne minden szempontból
  #makethiswwe

  Kedvelés

 3. Személy szerint nagyon örülnék Kanenek, megérdemelné hogy az utolsó Wrestlemaniaján győztes legyen, ennek a megkoronázása lenne hogy övet is nyerne még ,ha csak TT övet is. Viszont Hawkinsra is több sansz van szerintem ,mint Kanere.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s