A New Day sikerének titkai

A New Day tagja Big E nemrégiben a Baby Huey & Bimbo Jimbo vendége volt, ahol a New Day alapvető dolgairól beszélt, és hogy miért is olyan sikeres a csapat évek óta.

https://i.ytimg.com/vi/BvphxNq51XU/maxresdefault.jpg

A New Day behatása az ajándéktárgyakra:

“Ez nagyon fontos számunkra, és mindig is így akartuk – illetve megpróbáljuk kivenni a legnagyobb részt az ajándéktárgyak elkészítéséből. Rengeteg alkalommal fordulnak hozzánk, és remek ötleteik vannak. Pár évvel korábban a mi tárgyaink fogytak a legjobban, pontosabban akkor, amikor kijött a Booty-O’s póló. Azt hiszem ez mutatta meg számukra, hogy ezek a srácok döntően tudják befolyásolni az ajándéktárgyak eladásait, és ezzel egy időben több bizalmat szavaztak meg nekünk. Mi csak jól akartuk érezni magunkat. Körülnéztünk, hogy milyen pólók találhatók jelenleg a WWE térképén, és szinte mindegyik sötét volt, nem mellesleg egyforma dizájnnal. Mi olyat akartunk amit bárhonnan fel lehet ismerni az arénákban. Olyat akartunk amin megragad az ember szeme, ami színes, ami jól mutat. Erre törekedtünk mindig. Ez az unikornis szarv is úgy indult, hogy 3-6 hónapig biztos vicces lesz, de tovább nem, bár tulajdonképpen a mai napig adunk el ilyen szarvakat… ennek már jó két éve… ugyan ez a szitu a gabonapehellyel is. Bár már maga az a tény, hogy a pankráció világában gabonapelyhünk van abszurd, de imádom. Ez remek számunkra, hiszen mindig is egyediek akartunk lenni. Alternatívákat akartunk felajánlani az emberek számára…és büszkék vagyunk, hogy ennyi embert tudtunk elmozdítani az irányunkba.”

Vajon több beleszólásuk van az ajándéktárgyakba mint más sztároknak?

“Igen, úgy vélem, de ez nagyon sok időnkbe került. Az első pólónk úgy jött ki, hogy előtte tulajdonképpen nem is láttuk a dizájnt. Beleszólásunk sem volt, bár inkább hálásnak kellett volna lennünk az első ajándéktárgyaikért. Úgy gondolom, hogy a dolog akkor indult be igazán, amikor meghallgatták hogy mi mit is szeretnénk valójában. Remélem a jövőben több embernek adatik majd meg, hogy megkaphassa a bizalmat, és leülhessen a tervezőkkel…bár szerencsétlenségünkre ez elég ritkán történik meg. Hál Isten nekünk elég nagy szerencsénk volt. Rengeteg alkalommal jöttek le fentről, és rengeteg tervből szemezgethettünk, hogy mik lennének a terveik a következő hónapokra. Így lehetőségünk nyílt igent, illetve nemet mondani a dolgokra. Ez nekünk is sokat segített, hiszen úgy véljük, ha nekünk tetszik a dolog akkor a rajongóinknak is fog. Nem jön be minden húzásunk, de úgy vagyunk vele, hogy javarészt sikerül megtalálni azokat a dolgokat, amik közelebb hozzák a rajongóinkat hozzánk.”

https://orig00.deviantart.net/fae8/f/2017/027/1/f/the_new_day_2016_render_by_davsolfer-dawx0b2.jpg

A New Day sikeressége még az Ő képzeletét is túlszárnyalta:

“Az elején ugyan olyanok voltunk mint mások, csak szerepelni akartunk a New Day-jel. Újjá akartuk éleszteni a karrierünket, hiszen mindannyian csak sodródtunk az árral. Majd úgy döntöttünk, hogy csapatot alapítunk, ám a kezdetekben még mindig csak sodródtunk. Számunkra – az sok siker amit elértünk – is felfoghatatlan. Soha nem gondoltuk volna, hogy The Rock társaságában szereplhetünk a TV-s adásokon. Soha nem gondoltunk volna, hogy a WrestleMania házigazdái lehetünk. A sikereink közül a legtöbbről nem is gondoltuk volna, hogy valaha is elérhetjük. Bíztunk a triónkban, de mi csak arra vágytunk hogy heti rendszerességgel szerepelhessünk az adásokon. Olyan szegmensekben akartunk szerepleni, ami tetszik az embereknek, és nagyon hálásak vagyunk”

2 című bejegyzés “A New Day sikerének titkai” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s