Kétséges és kérdéses Shane McMahon szerepköre a WrestleMania-ra

Hatalmas zűrzavar lehet a fejekben Shane McMahon kapcsán. 

Lassan odáig jutunk, hogy igencsak megkérdőjelezhető emberből van-e. Tekintve, hogy amit művel és állítólag művelni fog az már-már emberfeletti.

Csak a tisztánlátás végett: hétfő este a WWE bejelentette, hogy Shane-t egy vírus küldte padlóra a családi nyaralás kellős közepén. Az elvégzett vizsgálatok továbbá köldöksérvet diagnosztizáltak nála. Utóbbit a SmackDownon elszenvedett támadás kontójára írták, és hát a köldöksérv mivoltából fakadóan nem feltétlen megkérdőjelezhető, hogy azt valóban akkor üdvözölte meleg szeretettel.
A helyzet az, hogy 24 órával később, Daniel Bryan meccset jelentette be maguknak a WrestleMania-ra. Ez volt az a pillanat, melynek során az emberből van-e kétségessé vált, de hogy ne menjünk messzebbre az, hogy igaz-e egyáltalán a sztori, amelyet megpróbál beadni a WWE.

Minden bizonnyal igen, vagyis Shane tényleg nincs olyan állapotban, hogy ringbe lépjen a WrestleMania-n.
Perpillanat ez egybehangzó véleményt képez mind az Observernél, mind a PWInsidernél. Az már viszont más tészta, hogy a kialakult szitu ellenére is bookolták Shane-t a meccsbe. Ha már sérv, megjegyzendő, hogy Roman Reigns 2014 őszén hasonló sérüléssel, majd az abból fakadó műtét következtében hagyott ki több hónapot. Szürreálisnak hangzik tehát ha sztori-ha nem, hogy egy ember ebből két héten belül visszajöjjön úgy, hogy meccset, sőt; háborút vállal a WrestleMania-ra.

Egyetlen SmackDown maradt a WrestleMania-ig. A kérdés továbbra is adott az összecsapás hivatalos formája ellenére. Ott lesz-e Shane McMahon a WrestleMania-n?

6 című bejegyzés “Kétséges és kérdéses Shane McMahon szerepköre a WrestleMania-ra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A baj csak az, hogy a kikötés miatt az eredményt már előre tudjuk. Úgyhogy végülis hagyhatnák ezt a színjátékot, amennyiben erről van szó.

  Kedvelés

  1. És egyébként a pankrációnak soha nem a végkimenetele a lényeg mert azt kb mindig tudjuk hanem ahogy eljutnak odáig…..

   Kedvelés

 2. Ez alapján szerintem egy elég laza meccs lesz ha csak nem jön valaki Shane helyére és Bryant se fogják túl hajtani ennek okát meg nem kell fejtegetni.

  Kedvelés

 3. Úgy indult hogy shane 80%ot birkózik majd bryan 20at kb és eljutottunk odáig hogy ez megfordult ami lássuk be nem baj mert azért bryan inringje mérföldekkel jobb mint shane-é és remélem minnél előbb felépül de azért így végülis minőségi csere történne a beosztásban

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s