5 Szupersztár, aki megnyerheti a Women’s Battle Royalt

Az urakat a múltkor már górcső alá vettük, most pedig jöhet a hölgyek megmérettetése. 

A mérkőzés látszáma egyelőre erősen kérdőjeles, bár olyan egetverően nagy valamire azt hiszem nem kell számítanunk. A RAW és SmackDown szabad birkózói mellett, páran – akiket alkalmasnak találnak rá és kiérdemelték a jogot – minden bizonnyal az NXT-ből is érkeznek majd.

Vegyük sorba az általunk vélt 5 favoritot:

5. Sarah Logan

Logan kisasszony titkos favoritnak tekinthető véleményem szerint, annak ellenére, hogy még nem igazán alkotott maradandót a main rosteren. Mégis felvéstem a nevét a listára, köszönhetően annak, hogy pár héttel ezelőtt maximálisan helytállt Charlotte Flairrel szemben, és sikerült bizonyítania rátermettségét egy olyan mérkőzésen, amely eldöntheti adott esetben, hogy tényezőt játszik-e a jövőben.


4. Natalya

Amennyiben nem vált brandet, Nattie-val én mindenképp egy potenciális kihívóként számolok, mint Asuka majdani kihívója. Ezt a találkozót még nem láttuk, és hát voltaképp nem is sok választ el tőle. A kékek korábbi bajnoka nagy győzelmet aratott Charlotte ellen, s lendületét folytathatja akár egy WrestleMania-pillanat megalkotásával is. Kétségtelennek érzem, hogy Natalya kezében jó helyen volna a trófea.


3. Ruby Riott

Ruby eddig szép teljesítmény nyújt, és Sarahoz hasonlóan is kellően odatette magát Charlotte ellen. Igaz, egy jóval magasabb szinten, PPV-környezetben. Ruby a FastLane-re a legjobbját vitte, ez pedig fegyvertény lehet a Battle Royalban.


2. Becky Lynch

Lassan de biztosan beletörődhetünk, hogy nem számolnak vele komolyabban. Ugyanakkor még mindig várunk a csodára, a heel turnre, vagy bármi olyan történésre, amely az őt megillető helyre repíti őt. WrestleMania-pillanat, karrierje harmadik Mániáján? Hadd szóljon..


1. Bayley

Igen-igen, bár nehezen elképzelhető, hogy a tavalyi címvédése után idén is megkapja a nagy momentumot. Ha nyer-ha nem, én személy szerint úgy képzelem el, hogy ő fogja kivágni Sasha Bankst a mérkőzésből. Hogy ez szimplán a végjátékban, netán a győzelemért sikerül-e majd – még bőven kérdést foglal magába.

Egy gondolat a(z) “5 Szupersztár, aki megnyerheti a Women’s Battle Royalt” című bejegyzésnél

  1. Becky nagyon el van hanyagolva a tudásához képest,sajnos…. S úgy látom ,nem is lesz jobb jövő számára….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s