Shawn Michaels véleménye Daniel Bryan visszatéréséről

Az utóbbi időszak egyik, ha nem legnagyobb szenzációja volt Daniel Bryan tisztázása. 

A négyszeres Heavyweight bajnok, közel három éves kihagyást követően térhet vissza a kötelek közé. Teszi majd mindezt a WrestleMania-n, ahol Shane McMahon partnere lesz a Kevin Owens és Sami Zayn elleni ütközetben.

Nincs olyan legenda, akinek ne volna meg a maga véleménye. Így van ezzel Shawn Michaels is, hisz a WWE exkluzív anyagot készített HBK-vel.

Másokhoz hasonlóan engem is felvillanyozott a hír, ugyanis ha valaki én pontosan tudom, hogy milyen ettől távol lenni még azelőtt, hogy készen állnál rá. Különleges pillanat ez neki, mint ahogy mérhetetlenül különleges a rajongóknak is. Nem egy visszatérésről van szó, hanem egy második esélyről. Daniel egy különleges srác, aki biztos vagyok benne, hogy a maximumot hozza majd ki a lehetőségéből.

Már az első nap megláttam a tehetségét. Keményen melózott és hihetetlen tehetséget villantott már akkor, amint betette a lábát a Shawn Michaels wrestling-akadémiára. Viszont tudtam, hogy hozzám hasonlóan neki is lesz egy-két megvívandó csatája a méretei miatt. Tudtuk, hogy sikeres lesz, de szerintem egyikünk sem számított ilyesmire. Úgy értem, ő lett az esélytelen. Ha most mondani kellene, senki olyat sem tudnék, aki így megnyerte volna magának a rajongókat, mint tette azt Bryan – különösen ebben az időszakban, és ez egy olyan faktor, amit nagyszerű látni.

Szívszorító, mikor azt mondja neked a doki, hogy nem csinálhatod ezt többé. Az igazság az, hogy sokkal könnyebb a saját akaratodból távozni, mint valaki máséból kifolyólag. Most pedig, megadadott neki egy lehetőség, amely csak nagyon kevesek számára. Olyan ez, mintha mindened megvolna. Danielnek családja van, most már egy második esély is a karrierben amelyet imád, szóval mindent egybevetve; ezt nevezik életnek a földi paradicsomban.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s