5 eredmény, amely meglepetés okozna a WrestleMania-n

Mához egy hétre WrestleMania, melyre négy év után kerül sor újra a Superdome-ban.

Sokak számára szolgáltat problémát a kártya kiszámíthatósága. Kiragadtunk hát ennél fogva néhány mérkőzést, amely joggal pályázhat a meglepetés titulusra.

5. Daniel Bryan elárulja Shane McMahont

Egyik olvasónk már felvetett ezt az opciót a közelmúltban. Ne feledjük, hogy ezt is számításba kell vennünk, hisz Kevin Owens és Sami Zayn állása forog kockán a mérkőzésen. Daniel Bryan pedig minden bizonnyal továbbra is örlődik magában, ugyanis most ő végezheti be a páros karrierjét azok után, hogy hónapokon át kardoskodott értük. Netán egy váratlan heel turnnel mindent felülír? Ezzel nyilván, hoszzútávon egy Shane kontra Bryan meccsnek ágyazhatnának meg, amelyet éppenséggel pletykáltak is már korábban a SummerSlamre. Loser Leaves SmackDown kikötéssel pedig csak még érdekesebbé tehetnék az összecsapást.


4. Az Uso-ikrek megvédik a Tag Team öveket

A gála egyik legjobb meccsének ígérkezik az a Triple Threat, melynek során a SmackDown csapatbajnoki címei kerülnek terítékre. Ennek kapcsán még a levegőben lóg, hogy nem-e kap majd TLC-stiput a csata jövő kedden. Mindenesetre nem árt eljátszani a gondolattal, hogy az ikrek folytatni fogják az október óta tartó egyeduralmukat. Persze számottevő kihívó mindkét csapat – főként a Bludgeon Brothers – mégis inkább érdemesnek találhatja a szervezet, ha egy hónappal később kettő a kettő elleni körülmények között a Backlashen adnák át a stafétát Harperéknek.


3. Carmella beváltja a táskát

Asuka és Charlotte ütközete az egyik leginkább várt és figyelemmel övezett párosítás. Streak vs. Title. Mindenki Asuka győzelmével számol, így vaskos meglepetés volna ha Staten Island hercenője átmenne Seth Rollinsba, és nevető harmadikként elhappolná a címet.


2. AJ Styles megvédi a világbajnoki címet

Hiába szól szinte minden Styles mellett, nehezen elképzelhető, hogy Nakamura a harmadik title shotját sem tudja majd győzelemre váltani. A WWE Univerzum szinte tényként kezeli, hogy Styles veszít, s ezt követően áttér a RAW-ra. Viszont mi van, ha visszavág a két évvel ezelőtt elszenvedd WK-vereségért – megszilárdítva ezzel örökségét a WWE-ben?!


1. Brock Lesnar legyőzi Roman Reignst

Egyetlen magyarázata lehet arra a WWE-nek, hogy miért nyerjen Lesnar. Ez nem más, mint CM Punk regnálásának megdöntése. Igaz, ehhez még mindig kellene 70 nap, amely alsó hangon is azt jelenti, hogy a SummerSlamig nem kerül sor őrségváltásra. Nagyjából akkor jár le Lesnar szerződése, és hiába is lépne le a WWE-től, “rögtön” nem UFC-zhetne, tekintve az előző cuccolásból fennmaradó eltiltását. Ettől persze még bőven az a realitás, hogy Reigns átgázol rajta 7 nap múlva.

6 című bejegyzés “5 eredmény, amely meglepetés okozna a WrestleMania-n” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na ha igy behúzná lesnar pont azért mert az egész világ 2 éve tudja hogy roman nyer….na ott lenne a kb mindig hiányzó meglepetés faktor

  Kedvelés

 2. Jó kis WM lesz ez. Ja és jut eszembe, volt már olyan WM ahol a létező összes öv gazdát cserél? 😀 Nagy valószínűséggel ez lesz az első olyan.

  Kedvelés

 3. Carmella amúgy beválthatná a táskát a RAW övre is? mert azt el tudnám képzelni hogy miután Nia megnyeri az övet Alexa és Mickie megverik bosszúból
  aztán jöhetne egyből ő a táskával

  Asuka-Charlotte meccset és az utána lévő ünneplést viszont remélem nem teszik tönkre vele

  az a baj hogy hiába van nála ezer éve az a táska semmit nem tudtak rajta építeni hogy el tudjam hinni hogy elfogadható bajnok lesz

  Kedvelés

  1. Szerintem még a WWE se hiszi el. Corbint is hogy meg szívatták,régebben azért mindig ott volt a bajnok közelében az aktuális táska tulajdonos.Miért adják oda olyannak aki semmit sem tud vele kezdeni a sztoriba se illik bele és nem is hiteles.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s