Felvetés: Carmella a RAW Women’s bajnokon vált be

2017-ben újabb fejezet íródott a forradalomba, amikor is a Money in the Bank PPV-n megkoronáztatott a történelem első női táskatulaja. 

Igen vitatott kimenetel született, hisz Carmella csak közvetve nyerte meg a mérkőzést. James Ellsworth akciója elég negatív irányba sült el, így az a döntés született, hogy az összecsapást megismétlik két héttel később. Carmella ezt is behúzta, így papíron kétszeres győztes lett.

278 napja birtokolja az aranyat érő kontraktust, vagyis szerdától ő lesz minden idők legtürelmesebb bajnokjelöltje. Egyelőre Edge az a maga 280 napos kivárásával.

Térjünk is a lényegre, amely azt volna hivatott kiküszöbölni, hogy a 2017-es MITB-év ne minden idők legtragikusabbjaként vonuljon be a históriás könyvekbe. Baron Corbin már elveszítette a saját szerződését, és ha minden úgy marad mint eddig, akkor Carmellára is ez a sors vár. Kacifántos, hisz nehezen elképzelhető, hogy az első női győztes rögtön bukásra lett ítélve.

Kell hát egy alternatív megoldás, tekintve, hogy a zérónál is kevesebb esélye van a majdani SmackDown Women’s címvédő Asuka ellen.

Személy szerint ezt az alternatív megoldást abban leltem meg, hogy bevált a RAW aktuális bajnokán. Na persze nem úgy, hogy Carmella még a SmackDownhoz tartozik és gondol egyet, miszerint a WrestleMania-n beavatkozik Alexa Bliss és Nia Jax meccsébe.
A szerződés beváltására a következő Money in the Bank gáláig, vagyis június 17-ig van lehetősége. De mi van akkor, ha Carmella az áprilisi vagy májusi Shake Up-on átkerül a RAW-ra? A táskát nyilván nem bukja el automatikusan az átkerüléssel, hiszen szíve-joga kivárni vele akár a legutolsó pillanatig.

Számításba véve, egyrészt, hogy Carmella nem az in-ring képességéről híres, másrészt, hogy Niával szemben adott volna egy jókora méretkülönbség – valami hasonlót képzelek el ahhoz, mint amit Daniel Bryan alkotott 2011-ben Big Show kárára.

2 című bejegyzés “Felvetés: Carmella a RAW Women’s bajnokon vált be” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. “Számításba véve, egyrészt, hogy Carmella nem az in-ring képességéről híres, másrészt, hogy Niával szemben adott volna egy jókora méretkülönbség – valami hasonlót képzelek el ahhoz, mint amit Daniel Bryan alkotott 2011-ben Big Show kárára.”

    Ez szép és jó, de Nia-t ki fogja úgy elintézni mint anno Mark Big Show-t? 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s