Egy évvel a WrestleMania 33 után: hol tartanak most az akkori főszereplők?

2017. április 2-án, vagyis egy évvel ezelőtt ezen a napon rendezték a WrestleMania 33-at Orlando-ban. 

A következő sorokban pedig azt fogjuk szemrevételezni, hogy az akkori főszereplők közül ki-mire vitte az elmúlt egy évben – sikerként, vagy épp kudarcként lehet-e elkönyvelni az érdekeltséget, amelybe kerültek New Orleansra.

Előreléptek:

Jinder Mahal

Tavaly ilyenkor, ha valaki azt mondja, hogy 365 nappal később Jinder Mahalra korábbi világbajnokként és a United States öv várományosaként fogjuk hivatkozni – valószínűleg kinevetjük. Jinder ezért vagy azért, de vitathatatlan, hogy remek évet futott. Tavaly az Andre The Giant Memorial Battle Royalban vitézkedett, s szerzett kis híján győzelmet. Idén a US-övet célozza meg három másik riválisa ellenében.


AJ Styles

A sokak által lefitymált Shane McMahon vs. AJ Styles találkozó végül az este egyik legjobbja lett. A vezetés ellen fellázadt Styles parádés teljesítménnyel sütkéreztette O-Macet, aki egyenrangú partner volt. A Phenomenal One idén a WWE Heavyweight övet teszi kockára, méghozzá régi-új riválisa, Shinsuke Nakamura ellen. Azt hiszem kiegyezhetünk, hogy a bajnokká válás mellett az a másik nagy szó ha bajnokként mehetsz a legnagyobb színpadra.


Shane McMahon

Talán az első olyan névhez értünk a sok közül, amelynél lehetne vitatkozni. Előrelépés egy AJ Styles elleni meccshez képes az idei tag team? Is-is. A SmackDown egyik, ha nem legfontosabb sztorija volt a szóban forgó feud, amely AJ mellett a lelket tartotta a kékekben. Shane-O valóságos háborúba indul idén, megkockáztatom nagyobba, mint tavaly.


Kevin Owens

Az ominózus háború egyik főszereplője. Tavaly Chris Jericho-tól nyerte el a US-övet, ám az idei összecsapása tényleg több lesz, mint egy egyszerű tag team mérkőzés. Kevin a Shake Up nyomán meghatározó tagja tudott lenni a SmackDownnak, és alappilérként funkcionált egy olyan brandben, amelyet alaposan megcsonkított a WWE.


Charlotte Flair

Charlotte tavaly a RAW Women’s címmeccs epizodistája volt, idén azonban az egyik legmeghatározóbb párosításban jut szóhoz. Streak vs. Title. Ellenfele a mindeddig veretlen Empress, Asuka lesz. Főmeccs-kaliberű találkozó, amely bőven sanszos rá, hogy ellopja a showt.


Nia Jax

Charlotte-hoz hasonlóan Nia is a részvétel fontos alapon lépett ringbe tavaly. Idén azonban a történelem részese lesz, amikor is egy az egyben ütközik meg Alexa Blisszel a címért.


Cesaro és Sheamus

Az elmúlt egy évet tag team fronton abszolút domináló BAR a címeket fogja kockára tenni. Sheamus és Cesaro már tavaly is ebben a meccsben szerepeltek, bár akkor sok babér nem termett nekik. Idén jó eséllyel pályáznak a WrestleMania-pillanatukra, amelyhez Braun Strowmanen és az ő eddig ismeretlen partnerén vezet az út.


John Cena

A tizenhatszoros világbajnok, minden bizonnyal Undertakert kapja ellenfélnek. Ez persze önmagában is előrelépés a tavalyi esztendőhöz képest, amelynek az eljegyzésen és a have a fun-on kívül nem sok értelme volt.


The Miz

Miz Interkontinentális bajnokként vonulhat a legnagyobb színpadra, úgy, hogy közben gyermeke is megszületett. Fantasztikus időszak ez az A-Lister életében, és vélhetően egy remekbe szabott produkcióval kívánja rá feltenni a koronát.


Seth Rollins

A kényszerűen kihagyott WrestleMania 32 után a megváltással ért fel Seth Rollinsnak a WrestleMania 33, ahol mentora ellen lépett ringbe. Seth végül győzelmet aratott, s ott folytatta ahol 2015-ben abbahagyta. Idén vérmesebb célokat tűzött ki maga elé, hisz a Miz által birtokolt Interkontinentális övre tör.


Triple H

Rollins után nem kisebb feladat jut neki osztályrészül, mint társulni az asszonykával, s megküzdeni a debütáló Ronda Rouseyval. Az idei Mixed-meccs egyelőre nem ér fel a tavalyival, legalább felvezetés tekintetében. A meccs részénél talán nem lesz nehezebb jobbat kreálni.


Brock Lesnar

Éppen ma egy éve, hogy regnál. Brock Lesnar meghódította Goldberget, s azóta sem engedte ki a kezei közül a Universal Heavyweight övet. Lesnar idén újra a főmeccsben találhatja magát, amikor is összecsap Roman Reignsszel a három évvel ezelőtti meccsük visszavágóján.


Goldberg

A Lesnar elleni program volt az utolsó számára, és minden bizonnyal elvarrta a végső szálat is a karrierjében. Goldberg péntek este a 2018-as Hall of Fame Class vezető arcaként vonul be a legendák közé.


Alexa Bliss

Little Miss Bliss tavaly a SmackDown Women’s címet tette kockára egy 6 Pack Challenge-ben. Naomi vette át tőle a stafétát. Idén már, mint a RAW címvédője indul csatába egy az ellen Nia ellen egy történelemi jelentőségű mérkőzésen.


Carmella

Ms Money in the Bankként hatalmas ütőkártya van a kezében, függetlenül attól, hogy érvényre juttatja-e vagy sem.


Roman Reigns

Zsinórban a negyedik Mánia-főmeccsére készül Roman Reigns, aki tavaly Undertakert detronizálta. Idén jöhet Brock Lesnar, és a WWE Univerzum körében már elkönyvelt őrségváltás a Universal Heavyweight trón tetején.
Visszaestek: 

Neville és Austin Aries

A WrestleMania Kickoff szekciójában jutottak szóhoz a Cruiserweight övért folyó harcukkal. Aries jókora meglepetést okozott azáltal, hogy alulmaradt. Nemsokkal később el is hagyta a szervezetet, csak úgy, mint Neville. Igaz, a CW-k királya kivárt az őszig és csak az Enzo Amore elleni őrület margójára döntött úgy, hogy ő ebből nem kér. Aries azóta sikert-sikerrel halmoz a címszerzéseivel, ami egyrészt tekinthető előrelépésnek, másrészt pedig hatalmas fricskának a WWE-re nézve.


Mojo Rawley

Mojo tavaly a semmiből nyerte meg a Battle Royalt. Nem is kezdtek vele semmit. Idén is az Andre-emlékvidalban kap szerepet.


Dean Ambrose

 

Folytassuk Deannel, aki tavaly Interkontinentális bajnokként ment a WrestleMania-ra. Úgy is távozott, köszönhetően a Corbin felett aratott diadalnak. Idén azonban, minden bizonnyal ki kell hagynia a gálát a télen elszenvedett tricepsz-szakadásának. Ez lesz az első alkalom azóta, hogy debütált a Shield tagjaként.


Baron Corbin

Battle Royal, Kickoff Ambrose ellen, idén pedig újra Battle Royal. A WM 32-es győztes debütálás óta nem terem sok babér a Lone Wolfnak.


Bayley

A tavalyi RAW Women’s bajnok, ezúttal csak a vélhetően Kickoffra kerülő Women’s Battle Royalban mérettetheti meg magát. Mindazonáltal pikantériát kölcsönözhet az eseménynek az, hogy Bayleynek egyre késhegyremenőbb a viszonya Sasha-val.


Sasha Banks

Tavaly címmeccs, idén Battle Royal. Jobb híján, Sasha-nak is a Bayleyvel folytatott ellentét lehet a gyógyír.


Hardy Boyz

Egy éve ezen a napon tértek vissza Hardyék, egy amolyan tipikus jöttem-láttam-győztem mentalitásban. Megkaparintották a RAW Tag Team címeket, ám miután elveszítették nem feltétlen a jó irányba haladtak. Matt idén csak a Battle Royalban szerepel majd, Jeff pedig még mindig kérdéses a sérülését követően.


Gallows és Anderson

A tavalyi címmeccshez képest amelyre bajnokként vonulhattak, idén legjobb esetben is csak a Battle Royalba kerülhetnek be.


Enzo és Cass

Mennyből a pokolba, ahogy mondani szokás. Enzo-t kirúgták, Cass pedig megsérült. A hét láb magas Szupersztár visszatérhet, reményei szerint egy fényesebb jövőképpel.


Randy Orton

Éppenséggel felülre is lehetett volna írni, hisz a tavalyi vb-címszerzés után idén US-bajnokként érkezik meg a WrestleMania-ra. Ha valamiért le lehet sorolni, az az egész Fatal Four Way töltelék-feelingje.


Bray Wyatt

Tavaly ilyenkor WWE Bajnokként vonulhatott be a WrestleMania-ra, idén viszont egyelőre még a kártyán sincs rajta hat nappal az esemény előtt.


Naomi, Becky Lynch, Natalya, Mickie James

A tavalyi SmackDown Women’s címmeccs érdekeltjei egytől-egyig a Battle Royalba kaptak besorolást, vagyis Alexán kívül senkivel sem számol komolyabban a szervezet.

3 című bejegyzés “Egy évvel a WrestleMania 33 után: hol tartanak most az akkori főszereplők?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Aki a legnagyobbat zuhant az Bray én azt hittem hogy meghatározó WWE-ben de jelenleg azt mondom jobban járna ha átigazolna egy másik szervezethez. Nem az ő hibája de ő szerintem többet érdemel Mojo nem tudom kicsoda felfér WM-re még ha csak Battle Royalre akkor is szerepel. Tavaly Bray meg Bajnok volt a szervezet főövét kapta meg most meg fel se fér WM-re azt hiszem ezzel mindent elmondtam.

    Kedvelés

  2. Seth tavaly legyőzte hhh-t, és azóta sem tudnak vele mit kezdeni.
    Ezt az ic-mecset én nem nevezném előrelépésnek…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s