Paul Heyman is a távozás mezejére lép?

Mit eredményez a WrestleMania? 

A vasárnapi gála főmeccsén túl inkább már azon van a hangsúly, hogy marad-e Paul Heyman, vagy Lesnarral együtt vonul szünetre? A címvédő Universal Heavyweight bajnok képviselőjének szerződése ha minden igaz mostanában jár majd le, de persze ez semmit sem jelent – könnyűszerrel dönthet a maradás mellett a külsős projektjei ellenére is.

Pletykáink még mindig egy új munkakapcsolattól hangosak. Heyman kiszemeltje Reigns, vagy Rousey lehet.

10 című bejegyzés “Paul Heyman is a távozás mezejére lép?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sokak, látom este jó pár mesét elolvasnak mielőtt elalszanak, bejön Taker, meg Kane, meg Cena is… Sőt a Prime Time, Team Hell no is ott a főmeccsen fog egyesülni és Shane lesz az Universal Champ nem? 😀 😀 😀

  Kedvelés

 2. Taker megjelenik, és káosz lesz. A mecs diszkvalifikálva lesz. Nincs vesztes nincs nyertes. …..Taker meg kib.szott mindkét legyőzőjével. Igy nem csorbul senki hírneve. ….ja és Lesnar igy megdönti Punk rekordját.

  Kedvelés

 3. Taker megjelenik, és káosz lesz. A mecs diszkvalifikálva lesz. Nincs vesztes nincs nyertes. …..Taker meg kib.szott mindkét legyőzőjével. Igy nem csorbul senki hírneve.

  Kedvelés

   1. Nyerni fog. Csak nem most. Taker jön Kane jön, Cena beugrik a nézőtérről. Totál káosz. Így nem csorbul Lesnar sem, RR sem. Mindenki kap Takert mégsem meccsel. Talán kioszt pár mozdulatot. A nézettség elég langyos mostanában, kell valami nagy durr. Sem Cena sem Taker. Egy WM em??? Ott ahol megtört az öreg? Ezt egy Ronda R. Nem pótolja.

    Kedvelés

    1. ezt nem kell megcsinálni akkor AJ vs Nakamura remélhetőleg Main event lenne,de ne ezt inkább mellőzzük legyünk túl rajta ezen a Lesnaros dolgon aztán takarodjon, Undertaker ugy is jon Smackdownra aztán elfogadja

     Kedvelés

     1. Én el akarom hinni. Remélem valami hasonló dolog fog történni. Nem akarom végig aludni a meccset, mert lehet itt bármi, ha előre tudod a végereddményt, akkor kivész az izgalom faktor. Én izgulni akarok ezen a meccsen. Ezért reménykedem abban, hogy valaki, valahogyn bekavar. Aztán majd legfeljebb csalódom.

      Kedvelés

  1. Ez hülyeség.
   Már akkor eldőlt, hogy mi lesz a meccs eredménye, mikor reigns legyőzte takert, brock meg bajnok lett.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s