Paul Heyman nem zárja ki, hogy az utolsó táncok egyike következik a WrestleMania 34-en

A vasárnapi WrestleMania főmeccsét a három évvel ezelőtti összecsapás visszavágója szolgáltatja, vagyis Brock Lesnar és Roman Reigns összecsapása. 

A Beast ezúttal Universal Heavyweight bajnokként indul háborúba. Sok víz lefolyt azóta a Dunán, hogy először találkoztak San Jose-ban. Egy nagyobb különbség azonban mégis lesz, ugyanis eredménytől függetlenül; Brock Lesnar – minden bizonnyal – átszegődik a UFC-hez.

Heyman a New York Post-nak adott promóciós interjújában vázolt a helyzetet:

A vasárnapi lesz az utolsó alkalom egy időre, hogy a képviselőjeként menetel Brock Lesnar oldalán?

Valószínűsíthetően, a válasz igen. Az okok pedig meglehetősen nyilvánosak. Brock Lesnar vissza akar térni az Oktagonba. Nem rejti véka alá, hisz Las Vegasban is járt tárgyalni Dana White-tal. Az sem különösebb titok, hogy mindkettőnk szerződése egyszerre jár le. Hogy ez-e a legutolsó alkalma annak, hogy Brock Lesnar a WWE rinjébe sétál – őszintén szólva nem tudom a választ, tekintve, hogy nem erre vetül most a fókusz. Brock Lesnar pillanatnyilag az aktuális feladatával van elfoglalva.

A legnagyobb kérdés talán az, hogy sikerül-e Lesnar kiegyezni a WWE-vel. Ő nem zárkózik el attól sem, hogy újra elkötelezze magát, egyelőre azonban prioritást élvez nála a UFC-s karrierje folytatása, vagy épp lezárása.

5 című bejegyzés “Paul Heyman nem zárja ki, hogy az utolsó táncok egyike következik a WrestleMania 34-en” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Én odaraknám roman mellé….mindenki nyerne főleg mi ha már úgyis romant kell nézni bajnokként legalább a promók jók lennének

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s