Undertaker ott lesz, de nem biztos, hogy birkózik is a WrestleMania-n?

A PWInsider Elite Radio adásán sem maradhatott el a heti történések után a téma kivesézése – vajon Undertaker jelen lesz a WrestleMania-n?

Mike Johnson beszámolója alapján WWE-s hírforrásokra alapozván kijelentheti, hogy Undertaker ott lesz a gálán, de ennek ellenére meccse nem lesz. Véleménye szerint biztosan megjelenik, hogy válaszoljon Cena-nak, és a felek szemtől szembe találják majd magukat, ami egy későbbi meccshez vezethet.

“Úgy feltételezem, Undertaker meglep majd minket a WrestleMania-n. A cég embereitől azt hallottam, hogy mérkőzése nem lesz, de ott lesz a WrestleMania-n. Feltételezhető, hogy szemtől szembe találkoznak Cena-val, és ezt fogják arra használni, hogy a későbbiekben mást elindíthassanak. De nem tudom pontosan”

Az egyértelmű, hogy ezen történés végső kimenetele is érdekességet szolgáltat a Wrestlemania-ra. Kivétel nélkül szinte mindenki úgy gondolja, hogy a WWE nem építette volna Cena útját a gálára hetekig, hogy aztán később ne jöjjön létre a mérkőzésük.

4 című bejegyzés “Undertaker ott lesz, de nem biztos, hogy birkózik is a WrestleMania-n?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ha most nem lesz meccs akkor később sem
  de szerintem a meccsnél jobb megoldás lenne ha Taker jönne és adna egy tombstonet vagy valami Cenának hogy fogja már be
  megvan Taker WM pillanata és az sincs hogy egy vereséggel fejezi be
  és akkor attól se kéne félni hogy megint megsérül a csípője vagy bármije

  Kedvelés

 2. Undertaker vs Cena meccs még mindig nem hivatalos szóval lehet nem lesz belőle semmi de azért nagyban hirdetik szimplán nézőfogás.

  Kedvelés

 3. Alapból nem értem hogy minek erőltetik még Takert, tavaly visszavonult, erre most Cena által megint szóba hozzák nézőcsalogatónak. Ő a kedvencem, és minden idők egyik legjobbja, ha nem a legjobbja, de be kéne látni hogy felesleges már erőltetni. A régi szintjéhez már rég nem ér fel és pihennie kellene meg a sérüléseit helyrehoznia ennyi idősen, nem még birkóznia. Ha már hetekig nyomta Cena a szöveget nyilván be fog következni kettejük közt a meccs, de abba rossz belegondolni hogy ne egy Wrestlemania meccs legyen az hanem egy hosszabb feud. Abba meg pláne hogy neadjisten Cenaval is legyőzetik. Épp elég gusztustalan volt a tavalyi Reigns-es dolog, és leginkább nem azért mert legyőzte, hanem ahogy legyőzte. A meccs utolsó 5 percében nem bírt a földről felkelni. A WWE ezzel porig alázta a földbe tiporta és iszonyú gyengének állította be Undertakert, ha már bekövetkezik a Cena elleni meccs nem szabad azt is elveszítenie mert az csak egy még nagyobb pofon lenne.

  Kedvelés

 4. Ja aztán valami kisebb ppv-n lőnék el ezt a meccset?…..jó ötlet ja nem…..ez az egy meccs a wm-en talán még jó lett volna de az hogy ebből egy többmeccses feud legyen….meg belegondolni is rossz

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s