Batista visszatérhetett volna a WrestleMania 34-re

Négy éve főmeccses volt a Mercedes Benz Superdome-ban. 

A Heavyweight öv elnyerése azonban irdatlanul távol került tőle azok után, hogy a WWE Univerzum kihátrált mögüle. Daniel Bryan jött, látott, s bezsebelt mindent, amiről álmodhat egy WWE Szupersztár.

Batista ezt követően a hamvaiból feltámadó Evolutiont erősítette, ám a Shielddel szemben elveszített háborút követően faképnél hagyta Hunteréket. Azóta sem láttuk a szervezet ringjében, mindenesetre már több ízben is kijelentette, hogy megvan benne a hajlandóság. Ezért sem fogadta el az idei HoF-beavatást.

Dave Meltzer információ szerint a cég tárgyalásokat folytatott Batistával, aki ennek következményeképp Ronda Rousey tag-partnere lehetett volna a WrestleMania-n. Nem titok, hogy a pozíció kézről-kézre járt, miután az eredetileg kiszemelt Dwayne “The Rock” Johnson nem vállalta a fellépést.

4 című bejegyzés “Batista visszatérhetett volna a WrestleMania 34-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az a nagy vicc az egészben, hogy a Royal Rumble győzelem után szinte könyörögni kellett a WM meccsért és jogszerint Batista vs Randy Orton lett volna. De hát ugye a tiszteletre méltó (:’D) WWE Uni kisírta a csöves hobbit győzelmét. (nincs bajom Bryannal, de ez a szakállas hobó kontra niemand kinézet nagyon gáz volt)
  Persze, hogy ilyen döntések után 2x meggondolja mikor és mit. Amúgy az előttem lévőkkel egyet értve, ezt az utálatot felé én sem értettem. Nevetséges, hogy ez a gedva közönség néha mit meg nem enged magának 😀 olyanokat fújoltak évekig akik konkrét legendák (Triple H, Randy, Batista, Flair stb stb.) Ennek ellenére meg a filmes világban Batista nagyon sok filmben felbukkant mint főszereplő (vagy “nagyobb” mellékszereplő) ott meg szétkereste magát. Helyében engem sem érdekelne, minden fos szerep a WWEben, főleg meg kell nézni mi megy manapság és a hányinger elfogna engem is.

  Kedvelés

 2. Nem akar magának még egy elpuskázott, és teszem azt szükségtelen visszatérést.
  A 2014-es visszatérése nem úgy alakult, ahogy azt eltervezték, viszont mentették a menthetőt.
  Egész jó heel futás lett belőle a végén, és egész nosztalgikus volt látni az evolutiont, és ami a lényeg, emelt fővel távozott.
  Szerettem volna, ha tovább marad, de látszott rajta, hogy nem azt kapta, amit szeretett volna, habár az a hate amit kapott szerintem enyhén szólva is túlzás volt.
  Ok, hogy ki akarták maguknak sírni Bryant, de néha már elnevettem magam, mikor hallottam hogy mennyire fütyülik.
  Igaz, hogy a lehető legrosszabbkor döntött a visszatérés mellett, de a becsületére legyen mondva, hogy komolyan gondolta.
  Nem azt csinálta, mint Goldberg, hogy bekamuzza, hogy visszajövök és birkózni fogok, erre csak sqasholok, nem azt csinálta mint, Brock, hogy évente letol 5 max 6 meccset.
  Nem csak hogy full timeba jött vissza, de heti rendszerességgel meccselt, nem csak a rawon és sd-n, de még a live eventeken is.
  Ha másért nem is ezért kijár neki a respect.
  Ezek után szerintem kétszer is át fogja gondolni, hogy mikor tér vissza, de csak az olyan ajánlatot fogja elfogadni, amiben lát fantáziát.
  De ha nem, akkor is egy szép karriert tudhat maga mögött.

  Kedvelés

 3. Nem tudnak neki olyan lehetőséget biztosítani ami neki megfelelne igaz aki folyamatosan szervezetbe van még annak se.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s