Mark Henry a lazacszínű zakóban lesz a Hall Of Fame ceremónián?

Mark Henry az egyik legtiszteltebb pankrátor a WWE történelmében. Ezt a tiszteletet nem csak a színfalak mögötti társaktól, hanem a világszerte lévő rajongóktól is méltán kiérdemelte, hiszen a karrierje mindig az odaadásról, és a professzionalitásról szólt.

https://i0.wp.com/wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2018/04/Mark-Henry-768x432.jpg

Így senkit nem ért meglepetésként, hogy az idei Hall of Fame ceremónián őt is beavatják a halhatatlanok közé. A ringben bármilyen szerepet el tudott játszani. Egészen a Mae Young Sexual Chocolate dologtól az Undertaker elleni pusztító karakteréig. Henry szinte mindent elért amire lehetősége volt. Sok mindenre emlékeznek a rajongók, ám egy dolog még is kiemelkedik a többi közül.

2013-ban egy hosszabb távollét után Mark visszatért a Monday Night Raw adására, ahol egy érzelmektől túlfűtött beszédben bejelentette – visszavonul. Henry a Raw történelmének egyik legjobb promóját mondhatja ezzel magának, aminek John Cena is részese volt. Ám mint kiderült, az egész csak látszat volt, hisz Henry megtámadta Cena-t, ami egy későbbi pay-per-view-n címmeccset eredményezett számára.

A rajongók mind emlékeznek erre a pillanatra, méghozzá több okból kifolyólag is. Henry egy nagyon vagány lazacszínű zakót viselt. Ám azóta nem láthattuk rajta ezt a darabot és ennek a rajongók hangot is adtak. Szeretnék, ha abban jelenne meg a WWE Hall Of Fame ceremónián!

Mark az előző heti Andre The Giant dokumentumfilm bemutatóján válaszolt az erre irányuló kérdésre – elmondása szerint minden esély megvan rá, hogy abban jelenik meg, hiszen rengeteg célzást kapott már rá.

Egy gondolat a(z) “Mark Henry a lazacszínű zakóban lesz a Hall Of Fame ceremónián?” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s