Nyugodtan számoljunk 14 párosítással, ugyanis valami egész biztosan lesz Undertaker és John Cena között

Nevezhető szupermeccsnek, ha már egyszer a többség látni akarja. 

Erről árulkodik az elmúlt négy hét helyszíni RAW-közönsége, valamint a fellelhető vélemények is a közösségi média különböző platformjain.

John Cenának egyelőre nem sikerült előcsalogatnia a Fenomént, aki a jelek szerint nem hajlandó feltámadni hamvaiból. Vagy mégis?

Az Observer szerint már hónapokkal ezelőtt ki volt agyalva a dolog. Az egész sztorit Vince találta ki; úgy véli nem is szükséges bejelenteni a találkozót, hiszen pusztán Undertaker megjelenésének a lehetősége miatt fizetni fognak az emberek a Mániáért. És Vince ezzel az egésszel nagyon-nagyon boldog.

Két opció tűnik a legvalószínűbbnek. Az első, hogy Cena a WM egy bizonyos részét a közönség soraiból – ígéretének megfelelően rajongóként tekinti meg. Lassan de biztosan csak el kezdene szájalni Takerről, aki erre érkezne meg a Superdome-ba. A második szisztémája hasonló, csak épp a végeredmény tekintve kérdés, hogy meccs lesz-e, vagy egy szimpla valagba rúgás Taker részéről.

Történjen bármi, az egész szituációnak pikantériát fog kölcsönözni a tény, mely szerint négy éve a szóban forgó stadion falak között szakadt meg a legendás széria.

2 című bejegyzés “Nyugodtan számoljunk 14 párosítással, ugyanis valami egész biztosan lesz Undertaker és John Cena között” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem Vince elore gondolkozik,es ez felvezetes lesz a SummerSlam-re.Igy oda csalja a nezoket mind a ket nagy esemenyre 🙂

    Kedvelés

  2. Undertaker biztos ott lesz ezt nem kérdőjelezem meg! Az hogy meccs? Azt már megkérdőjelezem! Undertaker tette naggyá WM-et most hogy Streak megszakadt ami szerintem nagy hiba már visszavonulhatna már csak az egészségügyi állapota miatt is. Egy kicsit elkéstek Taker vs Cena meccsel 5 éve szerintem egészen nagyot szólt volna I Quit meccsbe arra tényleg kíváncsi lettem volna de most már Takert csak beáldozzák minden WM-en.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s