Újra John Cena a WWE legfizetettebb sztárja

Jó pár hónap eltelt már az évből és itt volt az ideje, hogy végre megtudjuk, mennyit is kerestek azok a sztárok akikért mi annyira odavagyunk.

A beszámolót az előző évekhez hasonlóan ismét a Forbes szolgáltatta, és egyértelműen kiderül – trónfosztás történt, hiszen John Cena letaszította az élről Brock Lesnar-t!

Most vasárnap kerül megrendezésre az egyik legnagyobb WrestleMania, hiszen 13 mérkőzést láthatunk összesen 7 órányi műsoridőben. Végignézve a meccslistát mégis egy hiányzó nevedet fedezhetünk fel – hol van John Cena?

Se baj ha meccse nem is lesz, legalább mint néző jelen lesz az eseményen. Ennek ellenére sokan szeretnék látni azt az Undertaker elleni mérkőzést, és esély is mutatkozik arra, hogy egymásnak feszülnek valamikor, de lehet hogy ezzel a húzással a WWE csak azt szeretné megmutatni milyen, ha Cena már nincs a kötelek között.

Miért is? Nos Cena rengeteg időt tölt Hollywood-ban. Szerepet kapott a Transformers moziban is, ami nem egy B kategóriás filmnek számít, emellett rengeted műsornak volt a házigazdája is.

Cena a 2017-es évet 10 millió dollár bevétellel zárta, amiből 2 csak a nem pankrációs eseményekből jött össze számára. Így 3,5 millióval többet keresett tavaly mint Lesnar.

Lesnar 2016-ban volt a legjobban kereső sztár, bár azt a keresetet eléggé megnyomta a UFC-s Mark Hunt elleni mérkőzése is, amiért potom 2,5 milliót rakhatott zsebre. Eközben Cena sérüléssel bajlódott és alig tudott fellépéseket vállalni.

#1 John Cena – $10 Millió
#2 Brock Lesnar – $6.5 Millió
#3 Roman Reigns – $4.3 Millió
#4 AJ Styles – $3.5 Millió
#5 Triple H – $3.2 Millió

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s