Brock Lesnar konfrontálódott Vince McMahonnel a WrestleMania-t követően?

Brock tegnap éjjel a WrestleMania 34 főmeccsében volt érdekelt. 

Egyre több portálon bukkan fel az ominózus hír, melynek értelmében kisebb-nagyobb balhé volt a felek között. Lesnar állítólag idegállapotban tért vissza a gorillába, szóváltásba keveredett Vince-szel, majd a közelébe hajította a világbajnoki címet. Szó van továbbá arról is, hogy Lesnar menet közben változtatott a Reigns elleni mérkőzésen.

Természetesen a pletykák ezerrel keringenek a döbbenetes végkimenetelt ererdményező találkozóról. Egyesek például úgy vélik, Lesnar a szerződéshosszabbítás feltételeként szabta Vince-nek, hogy Roman Reignsnek vereséget kell szenvedni.

8 című bejegyzés “Brock Lesnar konfrontálódott Vince McMahonnel a WrestleMania-t követően?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha azt vesszük, hogy tavaly is a Joe elleni feudon kívül szinte mindig valami pletykát felhoztak ellene és most is érezhetően gyanús volt végig a meccsben, nem nagyon értem Vincet miért ragaszkodik ennyire hozzá. Szerintem tegnap egy picit már ő is bánhatta, hogy ennyire makacsul ragaszkodott ehhez a Lesnar-Reigns II-höz akkora durranás szerintem nem lett a meccs, max a végeredmény, hogy maradt az öv a part timeren.

  Kedvelés

 2. Ideje lenne már visszavenni Romanból minden csak körülötte forog és közbe 1000x tehetségesebb tagok vannak nála!

  Kedvelés

 3. Tény hogy utálja romant meg azt is hogy neki kell leadni az övet…..tudja mindenki hogy strowmannek örömmel odaadta volna (ami amugy a logikus lépés lenne vince…khm) de nem vince direkt tolná le a torkunkon az egészet amit kitalált…..így legalább jött egy wm pillanat amire senki nem számított és kicsit visszafogták super roman ordenáré pushát(csak ezt nem lesnarnak kellett volna látnia hanem mondjuk a vezetőknek…..feltéve ha nem ez volt a terv)

  Kedvelés

 4. A sussz poén az lenne, ha kiderülne, hogy eredeti terveknek megfelelően reigns nyert volna, de brocki ezt nem akarta.
  És így lépne le a ufc-be.
  Bár ez még szerintem is kicsit erős.

  Kedvelés

 5. Számomra végig gyanús volt a meccs, Brock néhány mozdulatánál úgy éreztem szándékosan sérülést akar okozni Roman-nek. ( Mikor fejre suplexelte + utána mikor fejjel az asztalnak, meg a meccs vége felé mikor a könyökösök nyomán felszakadt Reigns feje…). Úgy tűnt IRL feszültség van a 2 ember között, nem is kevés. Szerintem nem ez volt lebeszélve, Lesnar a saját kezébe vette a dolgokat.

  Mindenesetre kiváncsi leszek mi az igazság, fura egy meccs volt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s