Hihetetlen magasságokban a Raw nézettsége!

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a WWE vezetősége elismerően dörzsölheti a markát, hiszen a WrestleMania utáni Monday Night Raw adás hihetetlenül magas nézői számokkal zárt!

A műsor összességében 3,921,000 nézővel zárt ami nem meglepő a gálán történtek után. Illetve az előző heti adás 3,357,000 számához képest ez nem csekély emelkedés is jelent egyben. Ezzel az év második legtöbb nézővel záró heti adásává avanzsált a 25. évfordulós Raw után, amely akkor 4,530,000 nézőt érdekelt.

Ezzel a számmal nem csak, hogy a második lett az évben, de a tavalyi WrestleMania utáni Raw adást überelte, amely akkor 3,767,000 nézővel zárt.

Első óra – 4,098,000 néző
Második óra – 4,069,000 néző
Harmadik óra – 3,597,000 néző

Igaz, hogy a harmadik órára hatalmas visszaesés látható, de még ennek ellenére is a heti adásoktól megszokott harmadik óra átlagos nézőszáma fölött zárt. Emellett a WWE a nézőszám stagnálását várja a jövő heti adásra is hiszen érkezik a Superstar Shake-Up, aminek következtében megtudjuk, hogy májusban kik is látogatnak hozzánk.

A kitűnő gála mellett a WWE Network feliratkozóinak száma is jócskán gyarapodott, nem mellesleg a pénzügyi elemzők beszámolói alapján a 2018-as év lesz a WWE történelmének legsikeresebb éve. Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük Vince hátradőlhet.

3 című bejegyzés “Hihetetlen magasságokban a Raw nézettsége!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s