MVP ismét szívesen dolgozna a WWE-nek

Igazából pár évvel korábban álmodni se mertünk volna olyan dolgokról amik most mennek végbe a WWE-ben, hiszen idősebb pankrátorokat szerződtetnek, nem mellesleg olyan szervezetektől amiknek a létezését el sem akarták ismerni.

https://statics.sportskeeda.com/editor/2018/04/3906c-1523478071-800.jpg

Ezek az idők elmúltak, és a WWE is megtanulta lenyelni a büszkeségét a rajongók miatt, főleg ha minőségi karakterekről beszélünk.

Bobby Lashely 41 évesen tért vissza hétfőn a Monday Night Raw-ra. Emellett AJ Styles 40 éves és a hátán viszi a Smackdown Live-ot. Akkor miért ne térhetne vissza az egyik régi kedvenc is, azaz MVP?

MVP több alkalommal kijelentette, csak a WWE hívó szavára vár!

Montel jelenleg a 44. életévét tapossa, de folyamatosan birkózik a függetleneknél. Remek formában van a korábbi US bajnok, és a jelenlegi politikát elnézve nem kizárható, hogy ismét láthatjuk a WWE kötelein belül.

3 című bejegyzés “MVP ismét szívesen dolgozna a WWE-nek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nagyon bírom a power rangert, egy nagy kedvencem, de azért van az nxt hogy onnan jöjjenek a tehetséges pankrátorok (és elég sok van belőlük)

  Kedvelés

 2. No thanks…..itt a sok fiatal akivel nemtudnak mit kezdeni mert nincs idő két fő shown se…..erre ide akarnak hozni ilyen 100 éve lejárt 3 mozdulatos embereket….kösz nem….

  Kedvelés

 3. kezdünk átesni a ló túloldalára
  leraboljuk az indie szervezeteket és az NXT tele van 30 körüli vagy még annál is fiatalabb sztárokkal (Velveteen Dream csak 22 te jó ég) hogy aztán semmit ne kezdjünk velük a lassan nyugdíjhoz közeli régi sztárok miatt

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s