Kivágták a Rusev Day chantet Paige keddi promójából

Kezd az egész helyzet olyan lenni, mintha széllel szemben próbálna pisilni a WWE. 

Ha akarnánk se kerülhetnénk meg, hogy Rusev napjaink egyik, ha nem legoverebb sztárja a catchphrase-ének köszönhetően. Nincs olyan SmackDown, sőt lassan szegmens, amelyben ne követelnék a bolgárt – függetlenül attól, hogy van-e bármi érdekeltsége a szóban forgó helyzetben.

Ha valaki ezt a videót nézi mondjuk ahelyett a formátum helyett mint amit mi szoktunk feltölteni, az életben ki nem derül az illető számára, hogy a WWE Univerzum ELSŐKÉNT Rusev Day chantbe kezdett akkor, mikor Paige készült megnevezni Daniel Bryan ellenfelét. A WWE egy az egyben kivágta a részt, és úgy tüntették fel a történteket, mintha csakis Stylest akarta volna a publikum.

A vezetés egyelőre a legcsekélyebb szinten sem akar beállni Rusev mögé, sőt.. Mint ahogy arról tegnap este már említést tettünk, még az Undertaker elleni összecsapást sem hagyják létrejönni számára.

Félő, hogy előbb-utóbb el fogjuk veszíteni Rusevet.

8 című bejegyzés “Kivágták a Rusev Day chantet Paige keddi promójából” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem egészen értem, honnan volt ez kivágva? Én nem az itteni videokat nézem, hanem általában a tévés adás verzióját szedem le és abban simán benne volt.

  Kedvelés

   1. Megnéztem az eredetit és a belinkelt videót. Nem kötekedésből mondom, mert nem feltételezem, hogy kattintásvadászat vagy hangulatkeltés a cél, de erős túlreagálásnak érzem a cikket.

    Ha megnézed a belinkelt videót és az eredeti részt, akkor találsz kb 2-2,5 perc különbséget a hosszúságban. Ebből látszik, hogy kivágtak sok mindent, ami nem tartozott szorosan a videó témájához (lsd Shane Paige-et nevezte ki).

    Rusev messze nem kapja meg a megérdemelt szerepét a WWE-től, de szerintem ebbe a videóba most többet láttok bele, mint ami ténylegesen történt. (Persze a tévedés jogát fenntartom. 🙂 )

    Kedvelés

 2. Rusevvel meg lehet akarnak kezdeni valami ezért nem akarják hogy Taker megalázza még itt a rajtnál
  a kivágásra meg magyarázhatjuk azt hogy azt akarták mutatni hogy Paige csak azt teljesíti amit a közönség akar mert ennyire jó GM

  szeretnék egy kicsit naiv lenni 😀

  Kedvelés

 3. Cena vs HHH, Taker vs Jericho
  jó látni hogy a 2008 megérkezik szaud-arábiába

  a Taker meccset amúgy sem értem
  a Wrestlemanián nem kapott normális meccset mikor az az otthona erre elviszik egy ilyen reklámeseményre ráadásul egy koporsós meccsel

  Kedvelés

 4. Hihetetlen, hogy a WWE már tényleg nem a rajongók számára működik. Olyan mintha maguknak akarnának jó esti mesét gyártani.. megcsináljuk nekünk tetszik a népet leszarjuk.. (amúgy eleinte benne volt az adásban IS ez a chant – ami tetszett is) Triple H talán ott az egyetlen akit érdekel a közönség és az is, hogy tehetségeket, kiemeljen, felfedezzen bajnokot csináljon belőlük. NXT-ben is szinte az övek mindenkin “végig mennek”, gondolom, hogy mindenki esélyt kapjon milyen érzés is ez. Csak az a baj egy fecske nem csinál nyarat.
  Az, hogy Rusevet kivették az Undertaker elleni meccsből, szerintem nagy faszság, de 1 szempontból nem. Kikapott volna #RUSEVDAY és nem feltétlen tett volna jót neki.

  Kedvelés

 5. Szeirntem menjen függetlenekhez…..rossz kimondani de neki az lenne a legjobb…valszeg többet is keresne plusz kb világsztár lehetne bárhol…..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s