Superstar Shake Up 2018: lehetséges változások (2. rész)

Jövő héten kerül megrendezésre a 2018-as Superstar Shake Up, amelyen jelentősen átalakulhatnak a brandek. 

A folytatásban a SmackDown LIVE-val foglalkozunk, és mindenekelőtt azt fogjuk felelveníteni, hogy tavaly az év ezen szakaszában milyen változások mentek végbe a kékeknél.

A szóban forgós csereberés epizódot Kevin Owens nyitotta, mint a címvédő United States bajnok. Frisse, üdén – ahogyan azt illik. A Prizefightert követően felbukkant Sami Zayn is. Szólóban további két sztár, Rusev, Sin Cara és Jinder Mahal csatlakozott. A női divízió Charlotte Flairt, Lana-t és Taminát, míg a Tag Team mezőny a New Dayt, valamint Primo-t és Epico-t kapta.

Most pedig térjünk rá, hogy (példának okáért) kik érkezhetnek idén a SmackDown-ra.

Braun Strowman

Hacsak nem akarnak vele valamit komolyabban a Universal övet tekintve, akkor a hétfőn látott Tag Team öv-passzolás egyértelmű jele lehet annak, hogy kedd este valaki meg fogja ízlelni azokat a kezeket. Braun Strowmannek gyógyír lehet a SmackDown, ahol a RAW-val ellentétben kamatozhat is a munkássága.

Jeff Hardy

Érzésem szerint egyrészt ha Jeff maradna a RAW-n már hétfőn láttunk volna tőle valami komolyabbat, másrészt meg talán érdemes volna őt elszeparálni a testvérétől és Braytől. Régi ismerősként üdvözölheti a SmackDownt, ahol azért várna rá egy-két álommérkőzés.

Seth Rollins

Ha már tegnap felírtam Mahalt a midcard-cím csere ürügyén, ildomos ezt megtenni Seth Rollinsszal is. Az Architect az utóbbi hetekben rálépett egy útra, amely előbb-utóbb ahhoz vezethet, hogy visszakapjuk a jó öreg Seth ‘Freakin’ Rollinst.

Sheamus és Cesaro

Sok minden változhatott azóta, hogy a nyakamat mertem volna tenni erre a cserére. Sheamus és Cesaro abszolút dominanciát mutatott be a RAW-n, megvertek mindenkit akit csak lehetett, így nem különösebb okuk van a maradásra. Hétfőn azonban Angle bejelentette, hogy a Greatest Rumble-n kapnak majd visszavágót a címekre. Ezek szerint maradnának?

Revival

Ha Sheamuséknek nem is, és pláne akkor ha nem – a Revivalnak távoznia kell a RAW-ról. Egyelőre csak árnyékuk önmaguknak és az NXT-s időkben mutatott produkciónak.

Asuka

Ha Charlotte visszakerül a RAW-ra, magától értetődik, hogy Asukát el kell onnan venni mert Rouseyval kiegészülve az már egy brutális trió volna.

Alexa Bliss

Bliss megszolgálta az idejét, igazából ennél többet nemigen tudott volna tenni a flagship showért.

Sasha Banks

Aligha mondunk újdonságot azzal, hogy Sasha most is az elsők között lesz, akiket követel majd a WWE Univerzum a csere pillanatában.

Egy gondolat a(z) “Superstar Shake Up 2018: lehetséges változások (2. rész)” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s