Edge és Christian favorit meccse a WrestleMania 34-ről

A legendás duó a podcastjük legutóbbi epizódjában taglalták, hogy szerintük melyik összecsapás volt az este legjobbja. 

Nagy volt az egyetértés közöttük, hisz mindketten a Charlotte Flair vs. Asuka, Title versus Streak találkozót emelték ki.

Bámulatos meccset vívtak, és szerintem ez a valaha volt legjobb női mérkőzés, amelyet láttam. Ragyogó történetet meséltek el, és engem a befejezés is komolyan meglepett, de jó értelemben lepett meg, szeretem mikor ilyen dolgok történnek. Úgy vélem továbbá, hogy ez volt a megfelelő alkalom Asuka szériájának végéhez, és ami azt illeti szerintem többet fog profitálni ebből a vereségből, mint amennyire sérül tőle a karaktere.

– vallotta Christian.

Edge a nejével, Beth Phoenix-szel tekintette meg a csatát.

Annyira, de annyira jó volt. Beth-tel néztem, nagyon boldog és büszke volt. Rám nézett és azt mondta, hogy ez volt a legjobb női meccs, amelyet valaha is látott.

Edge szerint is pokolian jó ütközet volt, nem mellesleg neki is ez jött be a leginkább a kártyáról.

Lesokkolt a bekövetkezett finish. Libabőrös lettem. Nem pusztán egy nagyszerű mérkőzésről van szó, de egy olyanról, melynek váratlan, s egyben tökéletes befejezése volt. Remek volt hozzá az időzítés, váratlan, annyira azonban nem váratlan, mint volt korábban Bill és Brock produkciója a Survivor Seriesen.

Edge-t olyannyira meggyőzték az este folyamán látottak, hogy előrevítette a WrestleMania 35 főmeccsét is.

Már most van egy meccsed Charlotte-tal és Rondával, amely főmeccs lehet a WrestleMania-n. Asuka és Charlotte is megcsinálhatta volna, és mindenki elégedetten tér haza, de én őszintén hiszem, hogy Charlotte és Ronda esetében jutottunk el az abszolút megfelelő személyekhez. Látva Ronda teljesítményét, és hogy az milyen remekbe szabott volt, ők ketten főmeccselhetik a WrestleMania-t. Komolyan hiszek benne, jövőre – és be is hívom most azonnal – főmeccsbe rakhatod a WrestleMania-n ezt a két lányt. Én meglépném, csak szólok.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s