Jinder Mahal a tavaly kapott push körülményeiről

2017-ben Jinder Mahal szolgáltatta az egyik, ha nem legnagyobb meglepetést. 

A Backlashen Randy Orton legyőzésével WWE bajnokká avanzsált. Nemrég, Lilian Garcia podcastjében mesélt bővebben a pushról.

A WrestleMania-hét során a hotelben futottam össze Road Doggal, aki azt mondta; Hey Jinder, a Mánia után jó dolgok fognak történni veled. Úgy voltam vele, hogy egy kicsit felemelnek majd. Azt gondoltam remek, sztoriba kerülhetek, akár a US, akár az IC bajnoki övért. Ezután draftolt engem a SmackDown, ami remek jelnek bizonyult. Épp egy Live Eventen voltam hétfő este, amikor is bejelentettek egy 6-Pack Challenge-t a WWE öv kihívói jogáért. A Twitteren azon csodálkoztak, hogy mit keresek ebben a meccsben úgy, hogy már régóta nem nyertem mérkőzést. Azt hittem Baron Corbin, vagy Luke Harper megy majd Randy Orton ellen. Emlékszem, hogy a csuklómat rögzítettem, miközben megkérdeztem ki fog szembenézni Randy Ortonnal? Luke Harper volt ott, és azt mondta, hogy én leszek az. Nyomban visszakérdeztem; micsoda? Randy Ortonnal fogok dolgozni a WWE övért zajló programban? Öt perccel később találkoztam Randyvel, és említettem neki, hogy együtt dolgozunk majd. Nagyon gyorsan kellett felnőnöm a feladathoz, hisz Main Eventer WWE Szupersztárnak lenni egy egészen más kávéház. Ha megkapod ezt a lehetőséget, két választásod van. Úszol, vagy elsüllyedsz. Szerencsés voltam, hogy nagyszerű kapcsolatot ápolhattam Randy Ortonnal. Hiszem, hogy minden idők egyik legjobbja.

Tudtam, hogyan működik a WWE. Az utolsó pillanatban is változhatnak a dolgok. Igyekeztem nem beleélni magamat a győzelembe, tekintettel az esetleges változásra. A meccs lezajlott, én pedig megnyertem a címet. Hihetetlen érzésnek bizonyult.

Bajnoksága végül novemberben, AJ Stylesszal szemben ért véget.

Egy gondolat a(z) “Jinder Mahal a tavaly kapott push körülményeiről” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s