Goldberg nem zárja ki a visszatérést

Van azonban egy kikötése, amely jelentősen megkönnyíti a találgatók dolgát. 

Bill Goldberg elmúlt két éve alighanem a pályafutása legemlékezetesebb időszakaként él majd a köztudatban. Közel 50 esztendősen adta a fejét a visszatérésre, méghozzá azért, hogy felesége és gyermeke a kötelek között, akcióban láthassa őt.

Brock Lesnarral vívott programja jócskán volt tarkítva hihetetlen pillanatokkal. Goldberg világbajnokká avanzsált, hogy aztán a tavalyi WrestleMania-n adja át azt a bizonyos stafétát a Beastnek.

Idén beavatták őt a Hall of Fame-be, beszédét pedig az ikonikussá vált WHO’S NEXT?! kérdéssel zárta. Szóba jöhet egyáltalán az újbóli visszatérés?

Igazán különleges volt mindaz, amit elérhettem tavaly és nem szeretnék semmit sem elvonni belőle azáltal, hogy meggondolatlanul ugrok fejest valamibe. Elégedett vagyok akkor is, ha nem lépek ringbe többet. Megleltem a békémet, de komolyan. Szeretnék-e újra belevágni? Ki tudja. Mindennek klappolnia kellene, beleértve a megfelelő ellenfelet. Szívesen csinálnám megint a fiamért, de őszintén szólva ezzel mindenki tisztában van. Mindent egybevetve azonban, alaposan megfontolandó a dolog.

– nyilatkozta a New York Postnak.

3 című bejegyzés “Goldberg nem zárja ki a visszatérést” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ha visszatér akkor csak ugy ha végig csinál egy rendes mondjuk 30 perces meccset és nem két mozdulatos lesz hanem mint régen. Bohóc az úgy is van Triple H személyébe nem kell mèg nagyobb aki mást nem csinál mint 2 mozdulatot ismètelve győz olyan ellenfeleket mint pl Lesnar aki igaz hogy nem nagyon van jelen és jó volt látni ahogy kikap de azért nem igy.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s