Változhat Bobby Lashley szerepköre a Greatest Royal Rumble-re

Mához egy hétre kerül megrendezésre a WrestleMania 2.0-ként is emlegetett esemény. 

A két hete visszatért Bobby Lashleyvel a Rumble-meccset illetően számolhattunk, ám a PWInsider legfrissebb jelentésének értelmében, helyi érdekeltségű promóciókból arra a következtetésre lehet jutni, miszerint Lashley az Interkontinentális övért zajló létrameccs résztvevője lesz.

A szóban forgó találkozó pillanatnyilag Fatal Four Way, köszönhetően a Seth Rollinst kihívó Samoa Joe-nak, The Miznek, valamint Finn Bálornak.

3 című bejegyzés “Változhat Bobby Lashley szerepköre a Greatest Royal Rumble-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Azért nem zavar senkit, mert ő anno nem kapott ilyet. Mivel lehet visszahozni egy régi sztárt? Nyilván vannak igényei. 2005ben pl első kieső volt a RAW vs Smackdown Survivor Seriesen. Ilyet Roman mikor “kapott”? Ja bocs egyedül kiejtett, 4 embert azt hiszem?! 😀 minek volt ott a Shield másik 2 (SOKKAL tehetségesebb) tagja?? Asszisztálni max, meg kiesni. Reigns pusha már 12,13-ban elkezdődött, nem 2014ben a szétváláskor.. csak észre se vettük kb. Lashley-re amellett rá kell nézni. Igazi hegyomlás, tök mind1 hány szuritól, mert mielőtt bármit mond bárki, nézzük meg Cena-t stb.. 😀 Amellett van egy saját mozgása is, ekkora testéhez képest is. Reigns még a szuriktól is tiszta zsír, rá kell nézni. Vagy a kis mellénye S-es.. mert lóg ki a melle ami látszik szép zsíros 😀 tehát ne kezdjük már Lashely Reigns összehasonlítást, mert nem egy szint (Lashley javára)

    Kedvelés

    1. Azert ezt nem mondanam pushnak mindenki tudja hogy ugysem nyerne meg az ovet es meg az sem biztos hogy ov meccset kap a ssre

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s