Chris Jericho Roman Reignsről, a Greatest Rumble-ről, valamint a NJPW-s státuszáról

A történelem első vitathatatlan bajnoka nemrég a WSVN-TV-nek adott interjút. 

A címben említett dolgokon kívül szó esett még arról, hogy szerződésben áll-e a WWE-vel, illetőleg, hogy milyen tervei voltak Romanre vonatkozóan.

Miért nem tud Roman Reign overré válni:

Azt hiszem ő a modernkori John Cena megfelelője. Cenát éveken át fügyülték, csak mert azt gondolták épp ez a menő dolog. A legcsekélyebb figyelmet sem voltak hajlandóak a tevékenységére fordítani, pont, mint most Romannél. Meglátják Romant és azonnal fütyülni kezdenek, mert ez fontosabb számukra annál, hogy befogják és figyeljék ezt a srácot, aki egyébként egy nagyszerű előadó. Nyilvánvaló, hogy heelként overré válhatna, de akkor meg azon nyomban elkezdenék őt éltetni. Szerintem csak idők kérdése, tartania kell az ütemet, valamint együtt dolgozni néhány kimagasló heellel. Olyanokkal, akik valóban rosszfiúk akarnak lenni.

Voltak tervei Romant illetően:

Volt egy ötletem, amelyet meg is akartam valósítani. Felvetettem Vince-nek, hogy a jó öreg Memphis-i példa alapján venném kezelésbe a srácot. Vince azt mondta átgondolja, és végül is lett volna egy programunk, ám a dolgok végül változtak. Amennyiben lehetőségünk lett volna egy hosszabb programra, orvosolni tudtam volna a fennálló problémát. Ez most egy kicsit exkluzív volt, csak neked.

A megváltozott Greatest Rumble-tervekről:

Bejelentettek a Greatest Royal Rumble-re, majd kaptam egy üzenetet, hogy nem-e volna kedvem a Casket-meccshez. Rábólintottam. Azután pár nappal később megint üzentek, hogy lefújták, amellyel egyébként nem volt semmi gondom. A változás a WWE világának része, tudnod kell sodródni az árral. Ki tudja? Öt perccel a meccs előtt talán újra én leszek benne. Így működik a rendszer.

Szerződés alatt van-e a WWE-vel:

Nem, jelenleg nem vagyok. Tavaly májusig így volt, de aztán beindult a Fozzy-fogaskerék. Egyszer-egyszer hívtak, jöttem, de csak beugró feladatok voltak.

Helyzete a New Japan Pro Wrestlinggel:

Semmi sincs tervben. Picit a régi iskola elveit vallja az állás. Távozz, méghozzá egy jó adag heat-tel megfűszerezve. Veszítettem Kenny ellen vasárnap, hétfőn levertem Naito-t, szóval ha soha többé nem térek vissza, heatet hagytam magam után. Téma volt a visszatérés, próbáltunk is ennek megfelelően cselekedni, de nem működött. Bizonyos szempontból a dolgok financiális része. Az a meccs rengeteget hozott a New Japan konyhájára, milliós nagyságrendben. Számomra amiatt, hogy nem vagyok egyértelműen a WWE-ben, nagymértékben kell kompenzálnom, különben nem éri meg, ugyanis a WWE egy nap azt kérdezheti: a New Japannel nyomulsz? Soha többé nem akarunk használni téged, viszlát legközelebb, pajtás! Ez jelenti a rizikót, amelyet vállalok.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s