Superstar Shake-Up 2018: Az érem két oldala (2. rész)

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a WrestleMania-t követő időszakban bonyolította le a szervezet a Superstar Shake-Up nevezetű eseményt, amely itt-ott alaposan átrendezte a harcállásokat. 

A RAW-t követően, most a SmackDown LIVE kerül terítékre.

Jeff Hardy

24 órával a Mahal felett aratott győzelem következtében, Jeff Hardy visszaszolgáltatta a United States övet a SmackDown tulajdonába. A döntés helyessége aligha megkérdőjelezhető, mindenkinek ez tett a legjobbat. Jeffet rövid úton kellett elszeparálni testvérétől, aki mostanság Bray Wyattel foglalatoskodik. Jeffre nagy feladatok várhatnak, rengeteg potenciális álommeccsel.

Samoa Joe

Joe a lehető legtöbbet hozta ki a RAW-n eltöltött időszakból, amely alatt több emlékezetes viszálya is volt, olyanok, amelyek fényes jövőt vetítenek elő számára a Lehetőségek Földjén. Karnyújtásnyira került tőle a főbajnoki titulus, és Jeffhez hasonlóan jó pár álommeccs, amely tovább növelheti az ázsióját. Előbb-utóbb face turnt kaphat, tekintve, hogy elkerülhetetlenné fog válni.

Sonya Deville & Mandy Rose

Sonya és Mandy rövidúton követték Paige-et, aki a jövőben akár elfogultnak is bizonyulhat egykori pártfogoltjaival szemben. Első sorban ez a tényező lehet a legprofitálóbb, valamint hatékonyabb módja annak, hogy az Absolution maradványa számottevő erőt képviseljen a SmackDownon.

Big Cass

Cass lendülete a visszatérését követően sem csappant. A Shake-Up során SmackDownra került óriás, rögtön a négyszeres bajnok Daniel Bryant kezdte terrorizálni. Szemmel-látható, hogy igen komoly pushban részesítik őt, kérdés, hogy mire lesz ez elég a klasszisokkal tűzdelt main eventben.

Asuka

Asuka előtt is a lehetőség széles tárháza nyílt meg a brandváltással, melynek következményeképp két fő viszálya lehet. Egyrészt Beckyvel, másrészt pedig egy visszavágó Charlotte-tal. Carmella egyik bajnokjelölt utódát üdvözölhetjük az Empress személyében, hisz jó eséllyel ő, vagy az Irish Lass Kicker fosztja majd meg Staten Island hercegnőjét a koronától.

Club

Gallows és Anderson el lettek szeparálva Bálortól, még mielőtt bármi komolyabb kisülhetett volna a Club-egyesülésből. A SmackDown régi-jó riválisként köszönthetik majd a New Dayt és a BAR-t, emellett ha komolyabb szerepük lesz, mindenképp érdemes lehet odafigyelni arra, hogy mire mennek a Bludgeon Brothers, vagy épp a Sanity ellen.

The BAR

Sheamus és Cesaro megtett mindent, amit csak meg lehetett a RAW-n. Négyszeres bajnokként érkeznek a Lehetőségek Földjére, ahol előbb-utóbb visszavághatnak az Uso-ikreknek a Survivor Series vereségért, na és persze megcélozhatják a kékek aranyait, amelyek momentán Harperéknél pihennek. A SmackDown Tag-divíziója bombaerős, így erősen benne van a pakliban, hogy lesz olyan csapat, amely végül feloszlik. A BAR éppenséggel sanszos erre, Cesaro-nak pedig ezen a ponton jöhet el a régóta áhitott kiugrási lehetőség.

Sanity

Az NXT-ben igen közkedvelt volt a Sanity, de vajon a main rosterre is át tudják-e menteni a formájukat? Nikki Cross nélkül lépnek fel a nagyszínpadra, legalábbis egyelőre. Nagy kérdés mit akarnak velük, mindenesetre a potenciál meglesz mind egyéni (Dain és Young), mind pedig csapatszinten.

Andrade “Cien” Almas

Zelina Vega érkezését követően egy merőben más Adrade Almast láthatott a nagyérdemű. Az NXT bajnoki címig jutó mexikói ha nehezen is, de csak révbe ért. Dolga végeztével pedig a SmackDownon igyekszik majd megtalálni a számításait, amelyek az elmúlt hónapokban mutatott teljesítménnyel könnyedén a csúcsra repíthetik. Potenciális álomeccsekből az esetében sem lesz hiány, meglátjuk hosszútávon mire hivatott El Idolo.

3 című bejegyzés “Superstar Shake-Up 2018: Az érem két oldala (2. rész)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyértelmű az sd járt jobban mind szekcióban viszont nem hiszem hogy a bar feloszlana…..egyrészt mert elmondták hogy sheamus sérülése miatt kb mar csak igy meccselhet hogy cesaro végzi a nagy részét másrészt szerintem ennek már csak akkor lesz vége ha sheamus vissza vonul a sérülés miatt….es nem is baj hogyha még sokáig együtt maradnak mert nagyon hiteles csapat lett akkor is ha néha szereti megalázni őket a wwe….az sd erősödéséről meg csak annyit hogy egy helyen van bryan miz joe styles nakamura almas hardy sanity és még sorolhatnám….ha ez nem erős roster akkor semmi
  #teamblue

  Kedvelés

 2. Az SD most mindenképp durván erősített, de erre szükség is volt, mert 1-2 nevet kivéve gyenge volt a kártya. Corbint én is sajnálom (mint az előttem szóló) mert a RAW-n kb. csak asszisztálni fog. Látszik, hogy nem számolnak vele komolyan sajnos (legalábbis még). Owensék sajnálatosak, de már a smack down-on nem volt mit keresniük… A többi név, Cien, Cass, Jeff, BAR, Club stb. óriási erősítés. Remélem most már felpörögnek az SD Live adásai is, mert nagyon sekély víz volt eddig sajnos.
  Ja és ami még érdekes, mi lesz Shelton Benjaminnal?? Visszahozták a semmiért?

  Kedvelés

 3. Ezt az sd behúzta.
  Egyértelmű, hogy a kékek jártak jobban, nekem az egyetlen fájó pont corbin, esélytelennek tartom, hogy bármi maradandót alkosson a rawon.
  Illetve kár, hogy owens és sami ilyen hamar visszakerültek, belőlük sokat ki lehetett volna még hozni, de hát valamit valamiért.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s