Elégedetlen rajongók és alacsony jegyeladás, egyelőre ez is jellemzi a pénteki szupergálát

Amiről még nem esett szó a Greatest Royal Rumble show kapcsán, az a szervezési háttér. Nos, térjünk ki erre is egy kicsit.

Talán a legfontosabb hír amellett, hogy a hölgy roster egyetlen tagja sem vesz részt a gálán az, hogy az egész show lebonyolításáért az arab kormány felelős. Ők a felelősek megtölteni a közel 62.000 férőhelyes arénát – ezzel egyidejűleg pedig a WWE fix összeget kap a műsorért, tehát az ő gázsijukat ez nem befolyásolja.

A kormány pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy bevonzza a nagyérdeműt a műsorra, hiszen egy jegy jelenleg 10 és 20 szaúdi Riyal ($2.67 és $5.35) között mozog és emellett ingyen üdítőt is kapnak a jelenlévők. Ez egyértelműen csak egy propaganda számukra. A drágább helyek, tehát a VIP-esek eladásra sem került, hiszen ezeket a Sportszövetség embereinek, és további hírességek számára tartották fent.

Nem mellesleg ahhoz, hogy jó helyre szóló jegyet tudjanak szerezni a stadionba az érdeklödők az embereknek családdal kell érkezniük, méghozzá úgy hogy az asszonyaikat is magukkal hozzák. Ezzel szeretné megmutatni a kormány a világnak, hogy fejlődést értek el a nők jogait illetően. Igaz, hogy az egyedülálló férfiak is látogathatják az eseményt, de ők csak a rosszabb helyekre szóló jegyeket vásárolhatják meg. Nem mellesleg ebből a jegy típusból csak limitált számmal, 10.000 darabbal készültek. Emiatt némi aggodalomra is van ok, hiszen a fanatikus rajongók a világ másik végén foglalnak majd helyet.

Jeddah-ban nem valami jól halad a műsor felvezetése, ugyanis a hardcore WWE rajongókon kívül jóformán senki sem tudja, hogy pénteken milyen nagyszabású műsor kerül megrendezésre. Nem mellesleg korábban a Sportszövetség akkor sem volt képes megtölteni nagyobb stadionokat, amikor magas szintű labdarúgó mérkőzéseket szerveztek úgy, hogy a labdarúgás a legkedveltebb sportjuk.

Bár emeljük ki, hogy az egyedül érkező férfiak számára fenntartott 10.000 jegy az első 1-2 órában elfogyott, így rengetegen vannak olyanok, akik egyedül érkezetek volna, de már nem jutottak jegyhez. Ők panasszal fordultak a szervezőkhez, és nagy eséllyel lehetőségük lesz csatlakozni a gálához, köszönhetően a tömérdek még gazdára váró helyhez.

Érdekesség, hogy jelenleg a nézők azt sem tudják hol fognak ülni, mivel a jegyüket megváltották, de csak szektor számmal rendelkeznek. Amikor a helyszínen lesznek a szövetség akkor fogja kialakítani az ülésrendet.

Hűha.

3 című bejegyzés “Elégedetlen rajongók és alacsony jegyeladás, egyelőre ez is jellemzi a pénteki szupergálát” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. az a baj hogy a WWE lehet hogy sok pénzt kap ezért az egészért de nem biztos hogy a mai amerikában olyan jó reklám hogy egy ennyire “nőellenes” helyen járnak haknizni

  Kedvelés

 2. “fejlődést értek el a nők jogait illetően.”
  de azért ott még nem tartunk hogy fel is léphessenek 😀
  pedig Dubaiban is sikerült megoldani a teljes testet takaró ruhákkal
  jó mondjuk nem tudom mennyire mások ott a vallási elmebetegségek

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s