Mi lehet Roman pénteki győzelmének buktatója?

A Greatest Royal Rumble Network Special egyik legjobban várt találkozóját a WrestleMania 34 főmeccsének visszavágója szolgáltatja. 

Roman Reignst ha csak egy hajszállal is, de esélyesebbnek tartják a győzelemre. Az összecsapás meglehetősen nyílt, hisz a New Orleansban történtek nyomán elképzelni is nehéz, hogy mi fog lezajlani Jeddahban.

Most már pedig Bryan Alvarez, az Observer munkatársa sincs róla feltétlen meggyőződve, hogy Roman Reigns hagyja el győztesen a helyszínt.

A napok előrehaladtával egyre inkább szekpetikusabb vagyok annak kapcsán, hogy Roman le fogja győzni Lesnart a Greatest Royal Rumble-n. Momentén úgy vélem, Brock megvédi a címet. Úgy értem, gondolkodjuk el az egész szituáción.. A műsor pénteken, kora délután (amerikai idő szerint – a szerk.) kerül megrendezésre, vagyis senki sem nézi majd élőben, tekintettel arra, hogy legjobb tudomásom szerint az emberek dolgoznak ezidőtájt. Senki (nagy általánosságban – a szerk. ) sem teszi szabaddá a péntek délutánját azért, hogy a Greatest Royal Rumble-t nézze, és a munkából sem fogják figyelemmel követni, mivel öt órás adás lesz. Nagyon szkeptikus vagyok. Afelé tendálok, hogy Roman elveszíti a mérkőzést.

Kétli, hogy a négy éven át épített győzelmi-pillanatot ilyen körülmények közé szánná a WWE.

Alvarez azt tartja elképzelhetőbbnek, hogy Samoa Joe beavatkozását eredményezi a csata. Egyrészt tovább építenék Reigns és Joe derbijét a Backlashre, másrészt nyitva hagynék Roman előtt a kaput egy újabb címmeccsre.

3 című bejegyzés “Mi lehet Roman pénteki győzelmének buktatója?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Joe beavatkozása végtelenül logikátlan lenne, mivel Roman vereségével saját magától vesz el egy címmeccset.

    Lehet tévedek, de szerintem Roman győz. A WM-en nem lépték meg, mert így meglepetés lett az eredmény és a közönség reakcióját sem vállalták élőben. Itt viszont most nagyot durranthatnak a helyiek előtt, nem mondhatják, hogy kamu gálát vittek nekik, mert lássuk be, a többi meccsnek sok tétje nincs. Roman karakterét szerintem kinyírná egy újabb vereség, főleg ilyen felvezetés után.

    Az egyedüli, ami közbeszólhat, Brock szerződése és CM Punk rekordja, mert Vince szerintem alig várja már, hogy valaki megdöntse (mondjuk évi 3 éles meccsel egy vicc, de mindegy).

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s