Dilemma keletkezett arról, hogy ki győzze le Brock Lesnart?

Ennek az elsődleges jele akár a WrestleMania is lehetett. 

A WrestleMania, amelyen Brock Lesnar a hatodik F5 nyomán tudta lenntartani Roman Reigns vállait. Ezzel gyakorlatilag az utolsó hitelesnek vehető kihívóját is detronizálta, csak úgy, mint korábban tette azt Samoa Joe, Braun Strowman, valamint Kane személyével.

Mára eljutottunk oda, hogy Brock Lesnart a többség jóval esélyesebbnek tartja a pénteki Steel Cage ütközetben, mint Roman Reignst.

Azt talán túlzás volna kijelenteni, hogy a WWE lemondott Reignsről. Dőreség is volna, elvégre mégiscsak több évnyi melót feccölt bele Vince. A helyzet pusztán annyi, hogy mintha kezdenék belátni, eljött az ideje változtatásnak. Mintha hajlanának rá. Évek óta nem akarja őt elfogadni a közönség abban a szerepkörben, amelyet kiutalt neki a szervezet.

Ezzel párhuzamosan pedig, a roster egyik, ha nem legoverebb sztárját, a jövő nagy óriását jegelik, s talán vesztegetik el, holott keresve se találhatnának tökéletesebb embert nála ahhoz, hogy lenyomja Brock Lesnart.

Dave Meltzer jelentése szerint vannak olyanok a cég berkein belül, aki úgy érzik jobbat tenne Romannek az, ha nem nyerné meg a címet. Az illetők szerint, helyette inkább Strowmannek kellene diadalmaskodni Lesnar felett.
A szakértő személyes véleménye, hogy Reigns nem a végcélnak megfelelő Szupersztár, ráadásul heel turnt is kellene, hogy kapjon.

Nem először jön már fel, hogy Strowman volna a legalkalmasabb a staféta átvételére, nem utolsó sorban pedig Lesnar visszavonultatására. Kettejük párharcában bőven, sokkalta több van annál, mint amit a No Mercyn produkáltak.

5 című bejegyzés “Dilemma keletkezett arról, hogy ki győzze le Brock Lesnart?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Braun az az arc, akit szinte mindenki kedvel és talán még Vince is tudtában van annak, hogy sokkal jobb bajnok lenne mint Roman, csak az a probléma, hogy Vince nem szereti a kudarcot és nem akarja elfogadni, hogy a Roman push értelmetlen volt..

  Kedvelés

 2. Lehet, hogy Braun most hitelesebb arc lenne, de szerintem hosszú távra nem biztos, hogy ő a legjobb megoldás Vince szemszögéből. A probléma, hogy az öreg a cég “arcát” is keresi, ez pedig biztosan nem lesz Braun, jó eséllyel még rövid távon sem. Olyan embert keres, aki egyszerre veheti át Cena és Lesnar szerepét, és ilyen jelenleg nincs.

  Vince-nek olyan ember kell, aki mehet talk showkba, akiket mutogathat a gyerekeknek, címlapokon, stb éveken keresztül, aki eladja a céget és a pólókat. Hiába over Braun az adásokon és a nézőtéren, erős a gyanúm, hogy harmadannyi bevételt sem hoz, mint Roman. Ugyanígy nem az a karakter, akikkel végigjárhatja az ovikat és sulikat, függetlenül Braun valós személyiségétől.

  Végül nem igazán volt még olyan óriás, aki hosszú éveken át az abszolút csúcson lett volna. Még Big Show vagy Kane áll ehhez a legközelebb, de főöv és WM főmeccs közelében ők sem voltak 5-10 éven keresztül. A nagy emberek “varázsa” gyorsan elmúlik, pár évente jön egy, akit még nagyobbnak, erősebbnek állítanak be. Az egyedüli kivétel talán Undertaker, de őt is a karaktere vitte el ennyi időn át és nem a mérete, hozzá hasonló pedig nincs jelenleg (és nem is lesz?).

  Kedvelés

 3. Szerintem gusztustalan volt ahogy próbálták nézők torkán lenyomni Reignst az a másik része hogy hihetetlen mennyi időnek kellet eltelnie hogy rájöjjenek hogy ez nem működik és egy másik orientáció kéne neki.

  Kedvelés

 4. Szerintem is. De a Kane vs Braun vs Lesnar meccsből is anno ki lehetett volna hozni többet, de Broki mint tudjuk elég lusta.. ettől eltekintve, Reigns a WM-n aratott vereségével valóban kétségessé tette, hogy most győzni tudna, vagy hogy utána mennyire lenne hiteles.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s