5 GRR-eredmény, amely borítaná a papírformát

Részünk lesz-e vajon hasonló ámulatban, mint a WrestleMania-n?! 

Alig több. mint 24 óra választ el bennünket az esztendő következő nagyszabású rendezvényétől, amelyet WM-kaliberben prezentál számunkra a cég.

Az előzetes picit még odébb van, de addig is összeszedtünk 5 olyan végkimenetelt, amely Lesnar-módra sokkolhatná a WWE Univerzumot Jeddahban, valamint szerte a világon.

5. Hardy és Wyatt nem lesznek bajnokok 

Ha van országos egyes – totó nyelven szólva -, az mindenképp a RAW Tag Team bajnoki címekért vívott csata. Bár Cesaro és Sheamus egyértelmű jelét adták, hogy győzni akarnak és ezáltal visszakerülni a RAW-ra, nyilván nem a semmiért lettek átdraftolva.

4. John Cena legyőzi Triple H-t

WrestleMania villám-vereség ide vagy oda, John Cena rég nem látott gödörben sínylődik. A SummerSlam óta nem tudott nagyot nyerni, és pillanatnyilag vaskos meglepetés volna ha épp Hunterrel szemben fordulna a kocka. Az ellen a Hunter ellen, akinek történetesen hasonlóan rossz szériája van, igaz nem ennyire negatív. Mindenképp hasznot húzhat Cena bizonytalanságából, s egyúttal hosszú idő után újra nagy meccset nyerhet egy az egyben. Kíváncsian várjuk, hogy mennyire mennek majd rá történet mesélés szempontjából arra, hogy Undertaker valósággal átgázolt Cenán.

3. Nem a szűk értelemben vett favoritok közül nyeri valaki a Rumble-t

Strowman, Lashley, Big Show, Daniel Bryan – a négy talán legvalószínűbb opció a győzelemre. Ugyanakkor rajtuk kívül is érheti kellemes meglepetés a rajongókat. Mondjuk Cass sikere nem feltétlenül volna az, de látva, hogy mekkora pushban részesül a hét láb magas Szupersztárt, mindenképp számolni kell vele a győzelmet illetően.

2. Roman Reigns világbajnokként távozik

Nem hittük volna, hogy valaha is lesz ilyen, így fogjuk emlegetni Roman Reignst. Egész egyszerűen viszont be kell látni, hogy minden ellene szól. Lesnar eltiporta őt a legnagyobb színpadon. Ketrec-meccsük lesz, vagyis Lesnar felségterületén csapnak össze. Plusz ott van ugye az a tényező is, hogy amerikai idő szerint kora este kerülnek képernyőre, szóval az élő Network-követők száma nem feltélenül fogja az eget csapdosni.

1. Brandet cserélnek a midcard övek

Nyilván már az egyik meccs megválaszolja majd a lehetőségét. Bármelyik is legyen hamarabb, a győzteséből kikövetkeztethető lesz van-e ráció a felvetésben.

Egy gondolat a(z) “5 GRR-eredmény, amely borítaná a papírformát” című bejegyzésnél

  1. Én örülnék ha a az intekonti öv haza kerülne mert szerintem sokkal jobban passzol az sd-hez mint az us öv plusz ezek közül egyedül a romanre látok esélyt de arra se sokat mert ennyi undorito pusht ami benne van már nem hiszem hogy ellőnek egy arab eseményen legyen bármilyen nagy is, a bar meg maradjon csak a smacken és nyerjék meg a címeket az lenne a legjobb…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s