Samoa Joe szerint nincs helye teketóriázásnak Brock Lesnarral szemben

A 2017-es esztendő egyik legjobb feudját szolgáltatták ők ketten. 

Brock Lesnar szempontjából pedig az egyik legjobb meccs is volt egyben. Joe tökéletesen helyt állt, s talán mondhatni, hogy ez a viszály volt számára az átütő erő a WWE Univerzum körében.

A Destroyer nemrég a Nationalnak promótálta a Greatest Royal Rumble-t, de szó esett Lesnarról is.

Figyeltem korábban, amint méretes emberek tipegnek-topognak Brock Lesnar körül, csak mert félnek tőle. Van egy hiedelem a cég berkein belül, miszerint Brock Lesnar egy félelmet keltő teremtmény. Én azonban senkitől sem riadok. Nem hiszek bennük, és tisztelem azokat, akik be vannak rezelve másoktól. Tudjátok, Brock Lesnar olyan, mint bárki más a világon. Ki kell menned oda, és egyszerűen csak képen kell őt törölnöd. Az arcába kell másznod, és személyesre venned vele szemben a figurát. Ha egy szörnyeteggel ütközöl, jobban teszed ha te magad is azzá válsz. Gigantikus haragnak kell munkálkodnia a szívedben ahhoz, hogy legyőzz egy ilyen fickót.

23 című bejegyzés “Samoa Joe szerint nincs helye teketóriázásnak Brock Lesnarral szemben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. What?! Azért ilyen hülyeséget mondani, hogy Joe-nak több mozdulata van a felsoroltaknál 😀 Nem semmi. Cenának egyedül több mozdulata van mint Joe-nak, nem hogy Joe-nak legyen több 4-nél.

  Kedvelés

  1. Nem használ egyszerre sok mozdulatot, de ha nem lenne csőlátásod és értenél is az egészhez, akkor tisztában lennél azzal, hogy Joe nem igazán használhatná fel 1 meccs alatt azt a több, mint 100 mozdulatán, aminek majdnem fele submission.

   Kedvelés

     1. Igazabol nem varhatunk mas felfogast toluk gondolom ok csak azt nezik hogy ki van gyurmazva es akkor mar o a legjobb pankrator ha valaki kover akkor mar szar.Csak itt van az hogy Joenak nincs szuksege cuccokra hogy jo(elit) birkozonak aggya el magat es meg mutatja hogy ilyen test merettel is a csucson van.

      Kedvelés

   1. Én nem vagyok troll csak irtam egy véleményt, ez mást zavarja, de amikor Romant szidják az ugye jogos? És Lsnart, meg Owenst stb, akkor likelnotátok meg igazat adnátok, azért ha kell írnék olywn független meg más szervezetektől jegyzet bajnokokról, hogy róluk még nem is halottatok szerintem azt se tudjátok ki volt 20 éve a legjobbak között,kivéve az oldal szerkesztőjét, samoa jozsi jó de nem eléggé, nehogymár sztároljak egy dagadékot aki a tlcből alig birt továbbjutni. Hányszor olvastam wyatt familyna hol van most?Nektek Roman Reigns akit mindenki elismer az öltözőben szar de egy Enzo amore jó volt? Istenem.

    Kedvelés

    1. Ja meg azon nevettem a legtöbbet amikor pár ember az írta(de ért a pankrációhoz hogy) hogy Orton egy unalmas szar. Tudjátok ki az a Orton meg az apja.?Csak nevetni tudok. Shawn Michaels is akkor az ha tudjátok ki ő.

     Kedvelés

     1. Orton egy unalmas szar 😀
      régen jó volt de már elég feltűnően takaréklángon megy és faceként a karaktere sem tud megmozgatni semmit
      az teljesen mindegy hogy ki az apja meg régen ki volt
      Ric Flairt sem szeretném többet a ringben látni hiába legenda

      Romant itt kb senki sem szereti szóval eléggé mellényúltál ezzel is meg Enzoval is
      őt max sajnáljuk hogy ilyen kamuval tönkretette valami kurva az életét

      Joe az egyik legjobb pankrátor a rosteren és te meg azon hisztizel hogy kövér
      Foley, Owens, Big Show, Dusty Rhodes, Wyatt, Umaga, Chris Hero, Mark Henry stb stb stb gondolom mint szarok voltak a méretűk miatt
      és akkor gondolom az ilyen Chris Masters féléket tudnád dicsérni

      Kedvelés

     2. Latom ertelmi felfogasod sincs nem orton unalmas a face karaktere mond azt hogy nem volt jobb pusztito heelkent meg ortonon is latni lehet hogy unatkozik es ezt ugy mondom hogy o a kedvencem.

      Kedvelés

    2. Romant mindenki elismeri az öltözőbe? Nana, Lesnar rohadtul nem ismeri el és jelenleg csak azért tart ahol ott van mert VINCE BOY semmi más miatt kapja ezt a hatalmas push de úgy látom már rájöttek hogy mekkora hülyeség volt belőle kb Cena 2.0. csinálni. A közönség meg ki nem állhatja ja de azért mindenki elismeri. 😀

     Kedvelés

 2. Azért nem értél el a dagadtt seggeddel szinte semmit, hájadék, menjél vissza a függetlenekhez ugyis oda való vagy.

  Kedvelés

   1. Már akkor néztem amikor te még kakaót iszogattál 4 évesen. Ha itt más fikázhat pankrátorokat az nem az én dolgom, én leírtam az igazat, héjadék a pali.

    Kedvelés

    1. Lehet hogy van egy kis feleslege de attol meg 1000szer jobb mint a ringben meg a mikrofonnal mint a roster fele.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s