Ellentmondásos hírek a Steel Cage meccs kimenetele kapcsán

Előzetesen a Greatest Royal Rumble egyik legnagyobb durranásának szánták a szóban forgó ütközetet. 

Brock Lesnar és Roman Reigns harmadszor néztek egymással farkasszemet. A tét a WrestleMania-hoz hasonlóan ezúttal is a Universal Heavyweight öv volt, megfűszerezve az acélketrec-stipuval.

Mondhatni, hogy minden Reigns kénye-kedve szerint alakult, ám a végjáték mégis katasztrofális kimenetelt eredményezett a szempontjából. Átspearelte Lesnart a ketrec oldalán, és bár az ő lábai érintették elsőként a talajt – mégis Brock keze lendült magasba, mint az összecsapás győztese.

Vitatott finish, szó se róla. A látottak alaposan megosztották a legnevesebb külföldi portálokat is, mivel Dave Meltzer (Observer) szerint elbaltázták a befejezést, Mike Johnsonék (PWInsider) azonban úgy vélik, hogy mindvégig a történtek voltak betervezve.

Elkerülhetetlennek tűnik a negyedik meccs, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy Roman egyre távolabb sodródik a cím megnyerésének realitásától. Brock Lesnar ezzel egész biztosan megdönti majd CM Punk 434 napos regnálását, így a kérdés már csak, hogy végül ki fogja őt – talán a SummerSlamen – levadászni a RAW aranyáért.

Hisz ne feledjük; tegnap éjjel Braun Strowman rekorddöntéssel megspékelve abszolválta a történelem leggigászibb Rumble-jét….

6 című bejegyzés “Ellentmondásos hírek a Steel Cage meccs kimenetele kapcsán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nagyon gáz volt ,hogy meg sem próbálták nem látványossá tenni ,hogy kötegelővel volt megfogva a ketrec azon része 😀

    Kedvelés

    1. En nem tudom te mit neztel de szeritem Brok tok gaz ha Romen fetreget akor az az elavult unalmas mit csinalt Romen kemeny volt ove volt vegig a mecs szara verte Brokot kemegy volt Romen van !!!!

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s