Megtippeltük a következő 5 WWE Heavyweight bajnokot

Kik tehetnek szert a pillanatnyilag AJ Styles által birtokolt koronára? 

A címvédő WWE bajnok, tavaly november óta regnál. AJ Styles az európai turné keretei között múlta felül Jinder Mahalt. Azóta is rendíthetetlen, de vajon meddig marad ez így?

Talán csak vasárnapig! Lássuk is, hogy ki lehet a következő öt szerencsés, aki a vállára vetheti a WWE legdicsőbb címét.

Shinsuke Nakamura

A Strong Style királya a sokadik lehetőségét puskázta el múlt pénteken, ám kivételes módon ez most nem rajta múlt. Mindazonáltal, a Backlashre újabb címmeccshez jutott. Most vagy soha? Nem igazán volna ildomos tovább húzni a dolgot, pláne ha még visszavágót is adnának Stylesnak. A feud és a meccsek messze alúlmúlták a közönség várakozását, hisz még csak a közelében sem jártak eddig a NJPW-s performanszuknak.

Daniel Bryan

Daniellel perpillanat minden stimmel, és ha ilyen ütemben haladunk tovább, előbb-utóbb meg fogja kapni a címet. Akár Shinsuke Nakamura ellen, tekintve, hogy a múltkori Kinshasa-ból adódva befejezetlen ügyük van. Újabb dream feud a WWE Univerzum számára, nyár környékén akár láthatnánk is.

The Miz

A SmackDownra frissen visszakerült A-Lister, a Money in the Bank táska egyik, ha nem legnagyobb esélyese idén. Vélhetően maximálisan kiaknázzák majd a Bryannel vívott párharcot, amelybe egy lépcsőfokként be lehetne illeszteni, amint Miz beváltja a szerződést Bryanen. Két legyet egycsapásra, ahogy mondani szokás.

Jeff Hardy

A jelenlegi US-bajnok előtt szintén fényes jövő áll. Minden adott ahhoz, hogy main eventben is csúcsra érjen, s hogy dream feudok tömkelegét vívja meg. Nagy várományosa lehet hosszútávon a WWE övnek.

Samoa Joe

Nem beszélve Samoa Joe-ról. Kérdés, hogy mikor és ki ellen kapja meg. A Universal övre ezért vagy azért esélytelennek bizonyult, de a WWE cím esetében homlokegyenest más a helyzet.

4 című bejegyzés “Megtippeltük a következő 5 WWE Heavyweight bajnokot” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na murica szemejeben ujjab olyan pankrator “fan”-t ismertunk meg aki csak jinder fele “pankratorokat”kedvel es egy olyan legenda mint jeff nincs formaban hat haver ha majd 40 evesen tudsz annyit csinalni mint jeff es nem fogsz lihegni izzadni akkor meg csokolom a labad.

  Kedvelés

 2. Őszintén szólva, Joe és Hardy elég nagy hiba lenne. Az egyik tehetségtelen (Joe) a másik meg liheg két lépés után, annyira nincs formában és szenvedős/lassú/erőtlen, hogy az fenomenálisan rossz már.

  Kedvelés

  1. Wft?
   Joe veri a roster nagy részét promoban és mindenhogy….elég megnézned lesnar ellen mit csinált….ha ő nem érdemli meg a címet akkor senki

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s