Csak Undertakeren múlik, hogy ringbe lép-e még idén

Két meccs, két győzelem! Egyelőre makulátlan a Fenomén 2018-as mérlege! 

Undertaker a WrestleMania-n John Cenát, a Greatest Royal Rumble-n pedig Rusevet múlta felül. Rég volt ennyire egyben, és talán rég is nyújtott ennyire maradandót.

Jogosan merül tehát fel a kérdés; látjuk-e még idén a ringben? Triple H a Lock Up podcastben osztotta meg erről a gondolatait:

Úgy vélem egyetlen embernek van meg a joga ahhoz, hogy döntést hozzon erről, ő pedig maga Undertaker. Csak rajta fog múlni, és szerintem rajta is kell múlnia. Pillanatnyilag azon van a hangsúly, amit ő akar, és amihez kényelmet érez. Tudom róla, hogy mint előadó mindig a legjobbjára szeretne törekedni. Ha képtelen rá, inkább bele sem vág.

2 című bejegyzés “Csak Undertakeren múlik, hogy ringbe lép-e még idén” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szívből örülök neki hogy az elmúlt évekhez képest ilyen jó formában van az öreg, és szívesen látnám még visszatérni párszor, de inkább csak úgy mint a Raw 25-ön, meccsen már nem annyira. Sajnos már megkopott az állóképessége az évek alatt és csak pár percig tud a toppon lenni még a mostani formájában is. Továbbá az is nagyon látszik hogy az ellenfeleknek is nagyon vigyázniuk kell rá hogy hogy adják be neki a mozdulataikat, nehogy megsérüljön. Ha megnézitek az elmúlt évekbe mint Reigns mint Goldberg egy “cseppet” gyengédebb Spear-eket adott Takernek mint mondjuk Lesnarnak, ami teljesen érthető hisz vigyázni kell rá, de a meccsek színvonalából sokat elvesz. Taker utolsó igazán jó, látványos meccse a WM 28 volt Triple H ellen, akkor kellett volna visszavonulnia. Az előző hozzászólásra annyit hogy teljesen igaz, és vicc hogy a még ma is bivalyerős és gyors MMA-s Lesnar egyre ritkábban jelenik meg míg az 53 éves rengeteg sérülésen túl levő rég kiöregedett Undertaker egyre gyakrabban jön és hozza a nézőket a WWE-nek. Nem gondolom hogy a WWE erőlteti Takert hogy lépjen fel. Szerintem ő maga szeretne, hiszen ez az élete több mint 30 éve ezt csinálja és nem tud beletörődni hogy eljárt felette az idő. Minden tiszteletem az övé.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s