Corey Gravesnek gondja adódhat a szaúdi kultúrára tett megjegyzése nyomán

Ma egy hete, hogy a WWE a Közel-Keleten vendégeskedett. 

A Greatest Royal Rumble összességében sikeresnek tekinthető, nem is lehetne más, hisz hatalmasat kaszált vele a szervezet. A kártyát igen impozáns párosítások tarkították, megspékelve a történelem első 50 fős Rumble-jével, amelyet rekordkiejtés kíséretében nyert meg Braun Strowman.

Női mérkőzés azonban nem szerepelt a programban, tekintettel a helyi kultúrára. Volt is visszhangja bőven, függetlenül attól, hogy nem mindenki képes tiszteletben tartani, hogy arrafelé bizony ezek a szabályok vonatkoznak a gyengébbik nem képviselőire.

A WWE kommentátora, Corey Graves, az eseményt követően töltött fel egy fotót az Instagramjára, kiegészítve egy megjegyzéssel, amely igencsak keményre sikeredett a szaúdiakra nézve.

A Wrestling Observer szerint nem is maradt következmények nélkül az eset, ugyanis a cég berkein belül többen is rossz szemmel nézték a beosztott kijelentését. Elfogadhatatlannak tartják, és olyannak, amelyet inkább privát módon kellett volna kezelni. A jelentés hozzáteszi; Corey valójában pótolhatóbb, mint amilyennek hiszi magát.

5 című bejegyzés “Corey Gravesnek gondja adódhat a szaúdi kultúrára tett megjegyzése nyomán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azt kultúrának nevezni azt ami a nőket másodrangú állampolgárként kezeli nem lehet! Ezek a “szabályok” jóérzésű ember számára elfogadhatlanok! Corey hangot adott a nemtetszésének amiért respect neki!

  Kedvelik 1 személy

 2. Sajnos mindenki pótolható.
  Viszont hosszú idő óta most a legjobb valamennyi commentatory panel, ami főleg Coreynak is köszönhető.
  Sajnos a kijelentésével is egyet lehet érteni.
  Ez a benyalás a szaúdi kultúrának inkább a wwe-re nézve volt ciki.
  Gondolom azokat az igazi rajongóknak akik kénytelenek voltak hátul állni és alig lehetett hallani a hangjukat, nekik nem okozott volna gondot, ha nők is felléphetnek a ppv-n.
  Az első sorban ülőket meg semmi nem érdekelte.
  Valószínűleg Corey postja sem.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s