Egy évvel a Backlash után: hol tartanak most az akkori főszereplők?

2016 és 2017 után 2018-ban sem maradhat el a Backlash, amely az előző évekhez képest közös rendezésű PPV lesz. 

A következő sorokban pedig azt fogjuk szemrevételezni – a WrestleMania-hoz hasonlóan -, hogy a tavalyi főszereplők közül ki mire vitte az elmúlt egy évben – sikerként, vagy épp kudarcként lehet-e elkönyvelni az érdekeltséget, amelybe kerültek a gálára.

Előreléptek:

Shinsuke Nakamura

Tavaly itt került sor Shinsuke Nakamura várva-várt PPV-debütálására a main rosteren, méghozzá Dolph Ziggler ellen. A Strong Style királya visszafogott teljesítmény kíséretében aratott győzelmet. Egy évvel később pedig, már a WWE övért léphet ringbe. Zsinórban harmadjára, AJ Styles ellen. Kérdés már csak, hogy eredményesebb tud-e lenni, mint volt az előző alkalmakkor.

Carmella

A sikeres Money in the Bank beváltást követően, Carmella, mint a SmackDown címvédő Women’s bajnoka lép majd fel. Vitathatatlan előrelépés azok után, hogy a tavalyi hat fős tag meccsen őt adatták fel Beckyék a találkozó megnyeréséhez.

Charlotte Flair

Az ötszörös bajnok Nature Girl volt a szenvedő fél, miközben Staten Island hercegnője érvényre juttatta az aranyat érő kontraktust. Így tehát, Charlotte most vasárnap minden erejével azon lesz, hogy visszaszerezze trónját a jókor, jó időben lecsapó riválissal szemben.

AJ Styles

AJ tavaly a United States övért szállt harcba, ám kiszámolták, miután lába beakadt a kommentátor-asztalba. Keserédes végkifejlet.. Érdekesség, hogy két éve, Styles itt a Backlashen nyerte az első WWE-s világbajnoki címét. Két évvel később, immáron címvédőként vonulhat be a gálára.

Luke Harper, Eric Rowan

Az ő helyzetük igen pikáns, hisz tavaly mielőtt eltűntek volna a képernyőről, épp egymás ellen, a Backlashen csatáztak. Harper győzött, sokra viszont nem ment vele. Mint említettem eltűntek, ezt követte egy alapos karakterfrissítés, melynek nyomán szép lassan csúcsra értek. A kártyára nem fértek fel, de legalább bajnokoknak mondhatják magukat.

Randy Orton

Címmeccsben volt, abban is maradt. Randy Orton WWE bajnokként lépett ringbe az ominózus PPV-n, amely ebből a szempontból sokáig él majd élénken a WWE Univerzum elméjében. Egy évvel később, Jeff Hardyt hívhatja ki a United States övért.

Visszaestek:

Tye Dillinger, Aiden English

Tavaly a Kickoff-meccset vívták egymással, idén viszont perpillanat egyiküknek sincs szerepe. Bár, Englishnek még lehet ha Rusev képernyőre kerül valamilyen formában.

Dolph Ziggler

Dolph volt az első ellenfele Nakamurának, többre azonban nem volt hivatott ellene. Azóta már a RAW-n van, Drew-val viszont feladat nélkül maradtak a gálára.

The Uso’s

Tavaly címet védtek a Breezango-val szemben, de idén a bajnoki övek elvesztését követően egyre inkább háttérbe szorultak. Az idei Backlash cseppet sem fog róluk szólni.

Breezango

Breeze és Dango megmutathatták magukat, és szórakoztató meccset hoztak az ikrekkel. Nemrég átkerültek a RAW-ra, szerepük azonban nem lesz a gála aktuális kiadásában.

Sami Zayn

A kanadai nagy győzelmet aratott Corbinnal szemben, és fel-fel csillant a reménye annak, hogy fényes jövő előtt áll a Lehetőségek Földjén. Az utósztori azóta már jól ismert, Zayn a RAW-n, s idén igencsak kellemetlen percek elé néz Strowman és Lashley ellen.

Baron Corbin

Vereség Zayn ellen, napjainkban pedig egyelőre jegelik őt a flagship shown. A No Way Jose-tól elszenvedett vereség minden, csak nem bíztató.

Natalya, Tamina, Becky Lynch, Naomi

Tavaly tag meccs Becky vezérletével, idén semmi a kártya telítettsége nyomán.

Kevin Owens

Kevin múlt évben, mint US-bajnok mérette meg magát Stylesszal szemben. Végül utat talált a győzelemhez, amely idén sem volna kevésbé bravúros a domináns óriásokkal szemben.

Jinder Mahal

Keresve se találhatnánk nagyobb visszaesőt, mint Jinder Mahal, aki tavaly világbajnoki címet nyert a főmeccsben Randy Orton ellen. Nagy utazásban volt része Mahalnak, mindazonáltal lassan de biztosan szorult lejjebb a felhozatalban. A WrestleMania óta pedig, csekély jóban volt része.

Egy gondolat a(z) “Egy évvel a Backlash után: hol tartanak most az akkori főszereplők?” című bejegyzésnél

  1. Drew-t így felhozni…..egyéniben lett volna hiteles és egyből mehetett volna mondjuk rollins ellen a interkonti övért de nem…..inkább rakjuk őt is teambe nehogy ki kelljen találni valami egyedit vagy nehogy véletlen jól pusholjanak valakit….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s