Inogni látszik a talaj Roman Reigns alatt, de a legszámottevőbb támogatója továbbra is kitart mellette

Kérdés, meddig tartható ez az állapot? 

A vasárnapi Backlash végére elkezdett ürülni az aréna, hisz a közönség a mínuszosra sikeredett PPV végén a legkevésbé sem volt kíváncsi Reigns és Joe papírforma szerint alakuló találkozójára.

Vince McMahon – állítólag, és (teszem hozzá) érthető módon – nem volt elragadtatva attól, hogy a rajongók idő előtt távoznak. A magasabban jegyzett tisztviselők egyre inkább úgy érzik, nem Roman a megfelelő személy a csúcsok-csúcsára.

Roman Reigns legyőzte Samoa Joe-t, majd 24 órával később feudot alapozott meg Jinder Mahallal.

Elviekben még mindig neki szánják Brock Lesnart, vagyis Vince benne látja azt, aki a leigázást követően át tudja venni Lesnar helyét, többek között, mint a szervezet első számú nézőcsalogató attrakciója.

5 című bejegyzés “Inogni látszik a talaj Roman Reigns alatt, de a legszámottevőbb támogatója továbbra is kitart mellette” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Úgy látszik már csak az öreg látja ezt hogy Reigns a jövő de a közönség már rég megmondta hogy nem ő az akire vágynak!

  Kedvelés

  1. Reigns bőven lehet a jövő.
   Egy sztoris sérüléssel ki kellene vonni 1-2 hónapra a forgalomból és újracsomagolni a karaktert. Elfelejteni a SHIELD-es bevonuló zenét és a geart. TOP babyfacehez nem illik a golyóálló mellény és a katonai ruha.
   Érdekes Deant és Sethet újra tudták csomagolni anno.

   Reignsszel mint előadóval különben semmi probléma nincs. Az emberek egy része Vince megrögzött Cena 2.0 projekt építése miatt utálja a karaktert (személy szerint én is), a másik rész meg már csak divatból is. Ettől még a pali szerintem kidolgozza a belét napi szinten.

   Kedvelés

    1. jogos szerintem mert az emberek 80%ával úgy megutáltatták az elmúlt években hogy ezt soha nrm felejtik el….akkor se ha átöltöztetik….ezt a shield szétválás után kellett volna mert ez nm egyedi karakter mint dean vagy seth ez a shield ruha,zene romannek….és így cégarcának tenni már veszett ötlet volt….

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s