5 Szupersztár, akik a kreatív csapat miatt távoztak!

Akik már dolgoznak, azok nagyon jól tudják, hogy nem lehet minden munkavállaló kivétel nélkül teljesen elégedett a munkáltatójával. Ez természetesen érvényes a WWE-ben is!

Kreatív csapat – talán ez az egyik legnagyobb tényező abban, amikor a WWE-től távozni “kényszerül” valaki. Vagy nem tudnak együtt dolgozni, vagy nincs is min. Ha több beleszólásom lenne a történéseimbe, na majd talán máshol, fordult meg a legtöbbjük fejében, amikor a kreatív csapatra hivatkozva hátat fordítottak a WWE-nek.

Nézzük meg 5 olyan pankrátort, akik az elmúlt időszakban távoztak a WWE-től méghozzá pont a kreatív csapat miatt.

#5 Austin Aries

Aries 2017-ben lépett ki a szervezettől. Aki pedig követte a TNA-t, most pedig a függetleneket az nagyon jól tudta/tudja mekkora potenciál rejlik benne. Nem is csoda hogy a rajongók sokat vártak tőle amikor megérkezett a WWE-be.

The

Megérkezett a főműsorokra, és ahelyett, hogy valamelyik presztízs címet vethette volna célba nem tudott elszakadni a Cruiserweight Championship-től, na meg a Kick Off meccsektől.

Mind ezt úgy, hogy 5 csillagos mérkőzéseket rakott le az asztalra Neville ellen. Várható volt, hogy előbb utóbb megunja a teketóriázást, és visszatér a függetlenekhez.

“Csak azt mondtam, oké és most hogyan tovább? Teljesen úgy tűnt, hogy azt se tudták mihez kezdjenek velem, ami eléggé frusztráló volt, hiszen én több vagyok mint egy jó meccs. Ott tudsz használni ahol akarsz, és én nyitott voltam arra hogy ott használjanak ahol akarnak.” – nyilatkozta Aries a Talk is Jericho adásán.

Több alkalommal alul maradt Neville ellen, majd a kreatív csapat nem tudta mit kezdjen vele. Aries pedig érthető módon elégedetlen volt a kialakult helyzetével. Nem sokkal ezután pedig távozott, most meg nincs elég helye, hogy az egyszerre birtokolt öveket berakja az autójába ha fellépése van.

#4 Wade Barrett

Amikor Wade Barrett megérkezett a WWE-be egyértelmű volt, vagyis akkor annak tűnt – Ő lehet a WWE egyik legnagyobb sztárja. Egyből, nem meglepetésre megnyerte az NXT első szériáját. Remek beszélőke, karizmatikus személyiség.

Stuart Bennet didn't like his King Barrett gimmick

Meglepő módon a kreatív csapat jól indította a karrierjét, hiszen megkapta a Nexus vezetését és a feje tetejére állította az egész WWE-t. Sokan a fiatalok közül úgy vannak vele, hogy a valaha volt legdominánsabb frakció a WWE-ben a Shield volt…nos azok bizony nem látták a Nexus-t.

Több ízben kapott lehetőséget a World Heavyweight övre, és emellett 5 alkalommal nyerte el az Intercontinental Championship-et, de talán a legemlékezetesebb a “Bad News Barrett.” személyiség volt. Mindenki imádta!

Ám a problémák ezután kezdődtek csak el, amikor megérkezett a King Barrett gimmick.

“Ami a legjobb a Nexus-ban, és a Bad News Barrett karakterben volt az az, hogy teljes mértékben beleszólhattam abba, hogy is szeretném előadni magamat. Amikor pedig King Barrett-té váltam, elvették ezt a kiváltságomat. Azt mondták ‘Itt a kinézeted, itt meg a szöveged, amit szóról szóra így kell előadnod.’ Akárhányszor csak egy kicsit is akartam rajta változtatni, mert úgy gondoltam, hogy ez így nem fog működni vagy ez nem illik hozzám visszautasítottak. A karakterem irányításába való beleszólás hiánya teljes mértékben kihatott a szenvedélyemre.” nyilatkozta Barrett

2016 május 6-ka, a WWE bejelentette King Barrett szervezettől való távozását.

#3 Ryback

Ryback még Skip Sheffield néven debütált a szervezetnél mint a Nexus tagja. Wade Barrett oldalán terrorizálta a WWE öltözőjét, mielőtt egy bokatörés miatt hosszabb kihagyásra kényszerült.

https://statics.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2017/06/hhh-and-ryback-1498224597-800.jpg

Majd mint Ryback tért vissza, és mindent letarolt ami az útjába került, és megszületett a “Feed Me More.” chant. Annyira sikeres volt, hogy mérkőzést kapott CM Punk ellen a Hell in a Cell-en a WWE Championship-ért.

A következő 4 év sem volt unalommentes, hiszen olyanok ellen lépett ringbe mint a Shield, Chris Jericho, Authority, Bray Wyatt, Rusev, és Kalisto. Nem mellesleg megkaptam Paul Heyman-t is az oldalára. Majd 2016 május 2-án a WWE hazazavarta amolyan szerződésszegés miatt. Ezután egyik fél sem titkolta, hogy nem jó a kapcsolatuk. Ryback nyíltan kijelentette, nem elégedett a WWE bérezési politikájával illetve azzal, ahogy a kreatív csapat némelyikükkel bánik.

“Miért nem fizetik meg arányosan a pankrátorokat? A győzteseknek több ajándéktárgy eladásuk van, ezért több pluszban részesülnek, de ez nem kellene, hogy negatívan befolyásolja a fizetést egy olyan embernek aki tudja és el is fogadja, veszíteni fog. Ez a legnagyobb probléma a mai pankrációval és a WWE-vel. A legtöbbünknek jó érzés, hogy másokon segíthetünk.”  – nyilatkozta Ryback

Augusztus 5-én maga Ryback számolt be róla az Insta-ján, amit három nap múlva a WWE is megerősített…szerződést bontottak a felek.

#2 Cody Rhodes

Cody Rhodes a WWE-s árnyékból kilépve a független szervezetek legnagyobb nevévé nőtte ki magát. Mielőtt a csúcsra ért volna a függetleneknél, magáénak tudhatott egy valamelyest felejthető WWE-s karriert.

<p>

Rövidebb viszály Randy Orton ellen, majd meglepetésre megalapult a ‘Legacy’ Randy Orton és Ted DiBiase oldalán ami úgy ahogy sikeresnek volt mondható.

A csapat felbomlása után átkerült a SmackDown-ra, ahol nagyon jó viszályai voltak Rey Mysterio, Randy Orton vagy éppen Big Show ellen. De nagyon ígéretesen indult  Rhodes Scholars csapat is Damien Sandow oldalán. Majd hirtelen a Mid Card aljára süllyedt… négy alkalommal vesztett Apollo Crews ellen, majd ott találta magát, hogy Zack Ryder-nek jobbolt.

“Rájöttem, hogy nem kell fejet hajtanom a két írói csapat döntésének, tulajdonképpen azzal az idővel és a munkával amit letettem az asztalra másképp kellett volna hogy alakuljanak a dolgok. Rájöttem hogy a vér nem válik vízzé, és tudom hogy kivagyok és tudom hogy mire is vagyok képes…Nem Dusty Rhodes vagyok, Cody Rhodes vagyok. Professzionális pankrátor vagyok.”

A kreatív döntések miatt pedig az elbocsájtását kérte a szervezettől, amit a szervezet 2016 május 22-én jóvá is hagyott neki. Azóta pedig történelmet írt a szervezeten kívül és esze ágában sincs visszatérni.

#1 CM Punk

Ha meglepetésként ért ez a név ráadásul az első helyen, akkor gyorsan nézz valami más szórakozás után, mert a pankráció nem neked való. Punk az egyik legnagyobb név akit valaha a hátán hordott a föld ha a professzionális pankrációról beszélünk.

Punk 2014-ben fordított hátat a szervezetnek azok után, hogy megszámolhatatlan alkalommal hódította el a World Heavyweight, és egyéb címeket. De volt ő a “Straight Edge Society” vagy éppen a “New Nexus.” vezetője is.

Majd jött 2011 június 27 amikor is átszakította azt a bizonyos falat, ahol kitalált az egész szervezetről és az elégedetlenségről. Kijelentette, hogy az egész pankrációnak jobb lenne, ha Vince már réges régen meghalt volna. Ezzel leírhatatlan érdeklődést keltett a Cena elleni Money in the Bank mérkőzésére, amit meg is nyert és a WWE címmel a derekán távozott a szervezettől, és senki nem kérdőjelezte meg, hogy vajon tényleg Ő-e a az bizonyos “Best in the World.” Kis idő múlva visszatért és történelmet írt. 434 rekordot jelentő napig védte meg a címet, mielőtt azt The Rock ellen elvesztette.

Ez a dolog pedig nem kicsit zavarta Punk-ot. Miért ő legyen a heel karakter, és miért kell elvesztenie a címet egy olyan ember ellen aki Part-Timer, és évek óta a szervezet közelébe sem jött? Miért ezeknek az embereknek kell a Main Event-ben szerepelniük a WrestleMania-n? Miért ezeket az embereket kell bámulniuk az embereknek ha azok rá kíváncsiak?

2014-es Royal Rumble – Kane kiejti a Royal Rumble mérkőzésből hazament és soha többet nem tér vissza. Talán az utolsó szöget az verte be a koporsójába, amikor a szerződésbontását pontosan az esküvője napján kézbesítette a postás… azóta pedig perek perek hátán a WWE, és a szervezet orvosai ellen.

20 című bejegyzés “5 Szupersztár, akik a kreatív csapat miatt távoztak!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Austin jelenleg a Belt Collector,feltűnik mindenhol, na jó, NJPW-ben még nem. Cody meg Cody, nagyon megy a szekér. Benne azt bírom,hogy mikor ott van a felesége, Brandy ( most sérült) bemondáskor ugyebár Cody csak Cody ,gondolom jogok miatt,viszont Brandy meg Brandy Rhodes. tehát nála mehet a családnév 😀

  Kedvelés

 2. ez a king of the ring egy átok

  Ryback meg szerintem nem illik ide
  mindenben borzalmasan gyenge volt és a kreatívok (vagyis Vince testépítő fétise) miatt jutott el egyáltalán odáig ahova eljutott
  most az hogy utána rinyál és marhaságokat beszél hogy fenn maradjon a neve az már mindegy
  persze ez a terminator-goldberg karakter is szar volt szerintem de mégis húzta vele pár évig

  Kedvelés

 3. Punk egy showman, aki tehetségtelensége ellenére is pankrátor akart lenni. Kemény küzdelmek és mikrofonba pofázások árán ugyan, de 15 évig sikerült is neki.

  Kedvelés

 4. Rybackért nem nagy kár utolsó időszaka borzasztó szenvedés volt, Barrett is ez, de őt imádtam egészen sülyedéséig… League of Nations már a hattyúdal volt, ő volt ott is a legjobban elnyomva. Cody mindig megújult és mikor ráhúzták a Stardust karaktert még az is izgalmas tudott lenni és amikor a Shield ellen volt a családi sztorijuk az meg mesés volt. Ariesben nagyon sok maradt, nem merték ráadni a CW övet, erre utána megveretik Nevillet (ő lenne nálam a 6.) Enzoval. Punk meg Punk… 😀

  Kedvelés

 5. Punk mondandójába van egy jó nagy adag nagyképűség is, de azért ő már akkor rávilágított a Part-timer problémára. Ami azóta sokkal, de sokkal rosszabb lett 😀 Szóval ha ezen múlt volna ígyis ugyis kilépett volna.
  Visszajönni már nem nagyon fog, kiöregedik lassan és míg Vince a vezér addig tuti nemfog jönni.
  Ellenkező esetben most ő lenne a cég arca 😉

  Kedvelés

    1. Nem parancs de mindig olyannal jövünk amire úgy látjuk igény van. Olvassuk a kommenteket itt és FB és ilyenekkel rukkolunk elő 🙂

     Kedvelés

 6. azt még pluszba mondanám Cody mint Stardust ugy jobbolt Rydernek és Crewsnak, Stardust nem volt egy jó karakter soha se. Cody az volt valaki őt mindig szeretni ha heel ha nem, legjobban adta el a dolgokat akárki ellen,pont amikor volt ez Rhodes vs Authority feud ott lett volna neki is a kitőrése a mid cardból, de rápakolták ezt a nevetséges Stardust karaktert , Úgy mint Ziggler.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s